FESTIVAL SÂLMON / 9 i 10 de Febrer

Javier Vaquero i Streetjizz

De lo invisible y lo innombrable

Estrena
Divendres 9 de Febrer - 21:00
Dissabte 10 de Febrer - 21:00
Durada: 50 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció i interpretació: Javier Vaquero, Alejandro Penagos i Camilo Acosta

Acompanyament artístic: Ammarantha Vass Dolx

Amb el suport de: Iberescena, La Factoría l’Explose, La Casona de la Danza, Antic Teatre

Organitza: Festival Sâlmon

www.streetjizzlove.tumblr.com

www.jvaquero.com

Aquest projecte escènic neix de la necessitat de repensar la creació escènica com un esdeveniment lligat al qual no podem entendre del tot. L’objectiu desenfocat d’aquesta peça és generar materials que diguin més pel que no són, que pel que són. A través de l’acompanyament artístic d’Ammarantha Vass Dolx (invident i transsexual) hem creat materials poètics encaminats al que no es veu, la qual cosa no es pot nomenar, l’estrany, el màgic i la il·lusió.

Encegar-se amb la llum, veure amb els sons o escoltar amb els ulls són eines de creació en la qual el cos de l’intèrpret s’activa als sentits. L’experimentació de la imatge des d’altres mètodes de llenguatge, evoquen una exploració més introvertida, profunda i gairebé visceral del cos. Llegir el moviment de les cèl·lules, el voler i el fer, o el joc lúdic dels sentits carregats de símbols, fan que aquesta peça sigui un esdevenir d’imatges, records i moviments que s’instauren en el cos, la ment i els sentits.


Javier Vaquero Ollero; ballarí, coreògraf, professor, gestor i terapeuta manual. És un obsessiu del cos com a objecte d’estudi, un tediós en referència al moviment i un apassionat de la dansa. Es va formar a Holanda, ha viscut en diversos països i a dia d’avui se segueix preguntant perquè es dedica a això de les arts vives.

Streetjizz (Camilo Acosta i Alejandro Penagos); és funda l’any 2012 a Bogotà. Aquest col·lectiu intenta plantejar postures en relació a la sexualitat i la intimitat. Integrant tècniques com el vídeo, fotografia, instal·lació i performance, aquest projecte de creació es desenvolupa en constants interrogants ambigus sobre la imatge i l’estètica.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter