Coproducció 2014

Helena Pellisé / Guy Leon

Taking a walk

.
Durada: 60 min

Creació i interpretació: Helena Pellisé i Guy Leon

Co-producció Antic Teatre / Adriantic

Col·laboració: La Poderosa

http://www.helenapellise.com/

http://guyleon.blogspot.com/

Taking a walk és una peça d’improvisació creada per a viatjar junts, ballarins i públic, al nostre imaginari a través del moviment i de l’element que ens uneix.

Un procés on la complicitat entre els ballarins crea un espectacle intens, fresc, sensible i honest, que deixa sorgir fragments de relacions humanes en les quals ens podem reconèixer i reflectir.


El 2007 Helena Pellisé i Guy Leon es coneixen ballant a Israel. Des de llavors desenvolupen junts el seu treball de cos i moviment al voltant de la improvisació com a art escènica i eina pedagògica. També col·laboren en la companyia de dansa Los 3 nombres de un gato, amb la qual posen en pràctica la improvisació com a procés col·lectiu.

La seva última co-creació és el solo Fragments de cos, estrenada a Antic Teatre (gener 2013) i amb la qual inicien la creació d’una metodologia de treball escènic en comú. Amb aquest nou treball Taking a walk, recullen els fruits de la seva col·laboració des de fa més de sis anys i aprofundeixen en la seva metodologia per crear aquest duo.


 

>>> Veure Helena Pellisé / Guy Leon Taking a walk (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter