Del 17 al 20 de Maig

EL POLLO CAMPERO, COMIDAS PARA LLEVAR & COLECTIVO LEER ES SEXY

Feminismo Pop: Ser Britney Spears

estrena
Dijous 17 de Maig - 20:00
Divendres 18 de Maig - 20:00
Dissabte 19 de Maig - 20:00
Diumenge 20 de Maig - 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea i creació: Cris Celada (El Pollo campero, comidas para llevar) i Tomás Castro (Colectivo Leer es Sexy)

A escena: Tomás Castro i Cris Celada
Il·luminació i tècnica: Carlos Carpintero
Espai escènic: Jorge Salcedo

Coproduccions: Antic Teatre, El Graner i Festival Escena Poblenou

Col·laboren: La Poderosa i Centro Internacional de Artes Vivas Matadero (Madrid)

www.leeressexy.com

https://www.facebook.com/SexyEsLeer/

https://www.youtube.com/channel/UCGi5dwmKI8Sv6uEiOvzT6tA

Les grans estrelles del pop gaudeixen d’una visibilitat que els permet ser altaveu de tot tipus de causes. Britney Spears ha arribat al punt més alt, i també ha tocat fons. De tot això n’ha ressorgit una Britney, més sabia, més gran, més humana que mai.

Feminismo Pop són una sèrie de peces escèniques en què elles són les dives i nosaltres decidim les causes.


Leer es Sexy neix l’any 2013 de la mà de Cris Celada i Tomás Castro. Fins al moment hem realitzat set vídeos, d’entre 7 i 12 minuts de duració, en els que s’han adaptat textos de Virginie Despentes, Colectivo Tiqqun, Valerie Solanas, Michel Foucault, Virginia Woolf i Angela Davis.
El projecte ha estat presentat a El Arco de la Virgen de Barcelona i al C.S.O. La Casa Invisible de Málaga l’any 2016, així com a la galeria Swinton & Grant de Madrid l’any 2017.

Cris Celada. 1975 Neix i viu a Madrid on porta a terme els seus estudis universitaris d’educació i pedagogia. Posteriorment es forma en diferents disciplines d’art dramàtic i moviment escènic i en estudis de doblatge. Es trasllada a Barcelona on desenvolupa la seva pròpia activitat teatral combinant creacions de tall més contemporani amb espectacles de narració oral, cafè teatre i cabaret. Actualment treballa com actriu a peces de companyies a les quals admira (El Conde de Torrefiel, Cristina Blanco) i com a creadora i actriu en la seva pròpia companyia, El Pollo Campero, comidas para llevar. Forma part del col·lectiu ARTAS, artistes associades a La Poderosa, Barcelona.

Tomás Castro. 1978 Viu a Madrid des dels 10 anys. Estudia Comunicació i Publicitat, així com edició i efectes especials per a vídeo, direcció cinematogràfica, fotografia i dibuix per a còmic. A més compta amb cinc anys de formació en ballet clàssic, encara que d’això en faci ja molt de temps. Compagina un treball alimentari amb la realització de curtmetratges, videoclips i storyboards. Actualment assisteix a tallers de teatre, doblatges i locució.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter