7-10 d'octubre 2021

KONVENT A L'ANTIC 21

ARTISTES RESIDENTS AL KONVENT

FLAMANTE: Theory of the Flamenco
de Derek Van Den Bulcke y Carmen Muñoz

Dijous 7 d'octubre a les 20:00
Divendres 8 d'octubre a les 20:00

COMMUNIO
de Raul Prat Sarrablo & Sara Toledo Rodríguez

Dissabte 9 d'octubre a les 20:00
Diumenge 10 d'octubre a les 20:00
Durada: 90 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Organitza: Konvent Zero i Antic teatre

https://konventzero.com/

Sisena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques.


[7 i 8 d’octubre a les 20:00]
Derek Van Den Bulcke & Carmen Muñoz
FLAMANTE: Theory of the Flamenco
(Concert-performance / danza / flamenco)
FLAMANT és un projecte d’investigació musical i experimentació sonora entorn del flamenc. A través d’improvisació en directe (cos-so), es fa una anàlisi i relectura de les pràctiques folklòriques habituals. Aquesta relectura s’efectua essencialment a partir de la incorporació de nous recursos audiovisuals, com poden ser el sampling, l’apropiació o el glitch.

[+ info]


[9 i 10 d’octubre a les 20:00]
Raul Prat Sarrablo y Sara Toledo Rodríguez
COMMUNIO (Noves dramatúrgies / estrena)

COMMUNIO neix com a resultat d’una investigació sobre la implicació social que ha tingut i té la religió cristiana. Raul Prat i Sara Toledo proposen una peça d’arts escèniques que convida el públic del segle XXI a la celebració d’una missa.
Interessades en el ritu, la congregació i la contenció, aquest col·lectiu presenta la seva primera peça amb la intenció de generar un espai que situï l’espectador en una postura d’incomoditat reflexiva.

[+ info]

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter