KONVENT A L'ANTIC 21
7 i 8 d'octubre 2021

Derek Van Den Bulcke & Carmen Muñoz

FLAMANTE: Theory of the Flamenco

Konvent a l'Antic 21
FLAMANTE: Theory of the Flamenco
de Derek Van Den Bulcke y Carmen Muñoz

Dijous 7 d'octubre a les 20:00
Divendres 8 d'octubre a les 20:00

COMMUNIO
de Raul Prat Sarrablo & Sara Toledo Rodríguez

Dissabte 9 d'octubre a les 20:00
Diumenge 10 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Organitza: Konvent Zero i Antic teatre

https://konventzero.com/

FLAMANT és un projecte d’investigació musical i experimentació sonora entorn del flamenc. A través d’improvisació en directe (cos-so), es fa una anàlisi i relectura de les pràctiques folklòriques habituals. Aquesta relectura s’efectua essencialment a partir de la incorporació de nous recursos audiovisuals, com poden ser el sampling, l’apropiació o el glitch. Theory of the Flamenco és un nou treball que aprofundeix dins dels cants lliures del flamenc i el cant sol. Selecciona alguns d’ells per descodificar-los des d’una perspectiva ambiental i rítmica que aborda la música electrònica. Per a aquesta ocasió, Van Den Bulcke viendrà acompanyat d’una bailaora local.


Derek Van Den Bulcke (Lorca,Murcia, 1991). Rere completar els estudis a universitats de Múrcia, Bilbao, Carrara (Itàlia), Sao Paulo i Nova York, és en Granada on s’assenta i, rere finalitzar l’etapa universitària, comença a desenvolupar una carrera com a artista independent. S’uneix a l’estudi creatiu EL RAPTO y, de manera col·lectiva i individual, comença a tenir presència als punts de referència andalusos i estatals dedicats a l’art (Museo del Prado, C3A, Facultad de BB.AA., Festival Cines del Sur, FIJR, AlRaso, Galería Arrabal, Museo de Bellas Artes de Granada, Centro José Guerrero, CAC de Málaga o Convento de Santa María en Coín). Paral·lelament, la seva feina com a DJ i productor musical el porta a sales, festivals i esdeveniments de tota la península.


Sisena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter