KONVENT A L'ANTIC 21
9 i 10 d'octubre 2021

Raul Prat Sarrablo & Sara Toledo Rodríguez

COMMUNIO

Konvent a l'Antic 21
FLAMANTE: Theory of the Flamenco
de Derek Van Den Bulcke y Carmen Muñoz

Dijous 7 d'octubre a les 20:00
Divendres 8 d'octubre a les 20:00

COMMUNIO
de Raul Prat Sarrablo & Sara Toledo Rodríguez

Dissabte 9 d'octubre a les 20:00
Diumenge 10 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i direcció: Raul Prat i Sara Toledo
Coreografia i interpretació: Javiera Paz
Interpretació: Manuel Egozkue, Gonzalo Herrero, Irene Larrán, Candela López, Paula Mira, Cecilia Rodríguez
Director tècnic: Iván Mozetich
Disseny de vestuari: Nestor García-Salas
Assessoria artística: Diego Garrido
Assessoria plàstica: Marta Qin Sánchez

Amb la col·laboració de Konvent Residències

Organitza: Konvent Zero i Antic teatre

https://konventzero.com/

COMMUNIO neix com a resultat d’una investigació sobre la implicació social que ha tingut i té la religió cristiana. Raul Prat i Sara Toledo proposen una peça d’arts escèniques que convida el públic del segle XXI a la celebració d’una missa.

Interessades en el ritu, la congregació i la contenció, aquest col·lectiu presenta la seva primera peça amb la intenció de generar un espai que situï l’espectador en una postura d’incomoditat reflexiva.

Això s’aconsegueix mitjançant sis imatges que se succeeixen de manera contínua i que aniran guiades pels intèrprets, els quals generen un cos d’escolans. Combinant dansa, paraula i instal·lació, es generen a escena diferents situacions que tracten de posar en dubte el concepte de comunió.


Raul Prat (Huesca, 2001) i Sara Toledo (Madrid, 2001) es coneixen al setembre de 2019. Cursen el grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid.

En Raul realitza projectes personals relacionats amb la fotografia i na Sara compagina el seu treball com actriu amb projectes audiovisuals de creació pròpia.

No obstant, troben en comú un llenguatge i una intenció artística que les porta a voler treballar juntes, buscant en les arts escèniques el mitjà en què poder desenvolupar aquestes inquietuds.  


Sisena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter