Carta del Rijeka City Puppet Theatre, Croatia en suport al projecte de l’Antic Teatre, 24/02/2020

GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA RIJEKA
THÉÂTRE DE MARIONETTES
PUPPET THEATER RIJEKA
CROATIA – EUROPA
(Teatre de Titelles Rijeka)

CARTA DE SUPORT


Estimats companys de l’Antic Teatre,

En vista de la difícil situació que està vivint actualment l’Antic Teatre, això no és una simple “carta de suport” formal.

Amb aquesta carta expressem el suport a totes les persones fantàstiques, les creadores, les professionals, les artistes, i les espectadores que juntes han construït un meravellós espai per a la creativitat, l’art, la cultura, i la vida.

Us envio aquesta carta des de Croàcia com algú que ha actuat dues vegades a l’Antic amb el grup de teatre independent Trafik i com a directora de Teatre de Titelles Rijeka, i que ha trobat a l’Antic Teatre un magnífic col·laborador per a programes infantils.

Us envio aquesta carta des de Rijeka, Capital Europea de la Cultura 2020, on l’Antic és considerada una important seu d’art i cultura a Barcelona que programa per a tots els públics, de nadons fins a gent gran; ¡una boníssima pràctica que no es veu molt sovint avui en dia! A més, és l’única manera d’apropar l’art a públics més estesos i fer que la cultura formi part de les nostres vides, una part que realment necessitem com a éssers humans.

És tan fàcil destruir les coses i tan difícil construir-les. Així que, per favor, no deixin que un espai tan important com Antic Teatre desaparegui!

Salutacions!

La vostra companya,

Magdalena Lupi Alvir
Dramaturga i directora general del Teatre de Marionetas Rijeka, Croacia

Tornar a CARTES DE SUPORT  |  Veure carta de suport en pdf


pàgina Roda de premsa 17.02.20 | L’ANTIC EN PERILL | Comunicats

 

#AlAnticNiTocarlo #AnticNoSeToca #anticteatrenoestoca #lanticteatrenoestoca #LAnticNoEsToca #SalvemlAntic #SocAntic #AnticTeatre #CulturaDeBaseBCN #gentrificaciocultural #salesenperill

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter