Carta del GENAD, grup ecologísta del nucli antic de Barcelona en suport al projecte de l’Antic Teatre, 19/02/20

GENAD
grup ecologista
del nucli antic
de Barcelona

Barcelona, 19 de febrer de 2020

El Grup Ecologista del Nucli Antic de Barcelona (GENAB) expressa el seu amical suport al col·lectiu de l’Antic Teatre en el seu patiment pel procés especulatiu en que es veu sotmès; el qual, pot comportar la seva desaparició com a entitat cultural de la Ciutat Vella de Barcelona.
El GENAB vol fer palès que els problemes que pateix l’Antic Teatre no són altra cosa que una nova i no menys deplorable conseqüència del procés especulatiu urbanístic, derivat de la massificació turística que està patint la ciutat. i que ha comportat un procés de gentrificació del seu veïnat, dels seus moviments socials, del seu teixit comercial i de la seva xarxa cultural no comercial.
El GENAB exigeix a les administracions públiques, responsables de gestionar i protegir el bé públic, a fer quantes accions siguin necessàries per preservar la supervivència dels barris de la Ciutat Vella quan al seu veïnat, el seu comerç, el seu teixit social i els seus espais culturals.

Salut i ecologia!

Montserrat Badia
Presidenta del GENAB

Tornar a CARTES DE SUPORT  |  Veure carta de suport en pdf


pàgina Roda de premsa 17.02.20 | L’ANTIC EN PERILL | Comunicats

 

#AlAnticNiTocarlo #AnticNoSeToca #anticteatrenoestoca #lanticteatrenoestoca #LAnticNoEsToca #SalvemlAntic #SocAntic #AnticTeatre #CulturaDeBaseBCN #gentrificaciocultural #salesenperill

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter