Carta de TRAFIK en suport al projecte de l’Antic Teatre, 6/03/2020

Estimat Senyor,

Amb aquesta carta volem expressar la nostra preocupació i suport a l’Antic Teatre de Barcelona, ​​amb el qual hem realitzat molts anys de cooperació significativa i amb èxit. Concretament, des de 2003, Trafik i ANTIC han realitzat diversos intercanvis d’artistes i projectes catalans i croats i han presentat la cultura dels seus països a el públic croata i espanyol. Els projectes es van realitzar a un alt nivell artístic en col·laboració amb la directora de l’Antic Teatre Julijana Tomic i jo mateix, amb el suport de el Ministeri de Cultura de Croàcia, així com les institucions culturals de la ciutat de Barcelona i les regions de Catalunya i fons de la UE per a la cultura.

Realment creiem que l’Antic Teatre és un lloc important per a presentar art contemporani de tot el món a Barcelona i Catalunya, però també és ambaixador de la cultura espanyola al món i, per tant, la seva supervivència i cofinançament és important per a la comunitat artística en general.

Amb bons desitjos en la seva tasca i amb l’esperança d’un resultat positiu per l’Antic Teatre.

Afectuosament,

Jacques Valenta
Director artístic
TRAFIK

Tornar a CARTES DE SUPORT  |  Veure carta de suport en pdf


pàgina Roda de premsa 17.02.20 | L’ANTIC EN PERILL | Comunicats

 

#AlAnticNiTocarlo #AnticNoSeToca #anticteatrenoestoca #lanticteatrenoestoca #LAnticNoEsToca #SalvemlAntic #SocAntic #AnticTeatre #CulturaDeBaseBCN #gentrificaciocultural #salesenperill

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter