Carta de Habitual Video Team en suport al projecte de l’Antic Teatre, 4/03/2020

Habitual Video Team
G64031586
València 558, àtic 1a
08026 Barcelona

Carta de suport a l’Antic Teatre

Som Habitual Video Team (Lis Costa i Josep M. Jordana), associació cultural sense ànim de lucre que treballem des de 1991, sobretot en l’organització d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i la videocreació.
Col·laborem amb l’Antic Teatre de Barcelona des del 2010 amb la programació de videocreació Flux Club (els dilluns alterns durant tot l’any) en què projectem vídeos seguits de col·loqui amb els seus autors, i també des del 2014 amb el festival anual d’arts escèniques audiovisuals Influx [vídeo a escena].

L’Antic Teatre ens va obrir les portes des del primer moment, posant de manifest un cop més que l’esperit que mou aquesta entitat és donar suport i difusió, no només a les arts escèniques més arriscades que es generen a la ciutat, com poden confirmar moltes companyies i artistes que han passat pel seu escenari, sinó també a les arts audiovisuals, i d’això en podem donar fe nosaltres. No és casualitat, doncs, que trobéssim espai a l’Antic Teatre per desenvolupar les nostres activitats, i això ha fet que el Flux Club s’hagi convertit des de fa més de 10 anys en l’única programació estable de vídeo a la ciutat.

La idiosincràsia de la programació de l’Antic Teatre hauria de ser de sobres coneguda i valorada pels estaments polítics, tant per la conselleria de Cultura de la Generalitat com per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, perquè no hi ha res comparable ni a la ciutat ni a la resta de Catalunya. També és prou coneguda la necessitat d’espais culturals específicament al centre de la ciutat, cada cop més gentrificat i ple d’oferta turística, i cada cop més despullat d’oferta cultural per a la ciutadania de Barcelona, que sempre trobem un recer i un estímul a l’Antic Teatre.

Ens sobren, per tant, arguments per reivindicar la permanència d’aquest espai cultural i també per sol·licitar col·laboració a totes les persones, entitats i òrgans de govern que puguin ajudar que així sigui. L’Antic Teatre és un espai que tota la població hauríem de celebrar, incentivar i cuidar perquè no es perdés.
No podem perdre l’Antic.

Barcelona, 4 de març de 2020

Tornar a CARTES DE SUPORT  |  Veure carta de suport en pdf


pàgina Roda de premsa 17.02.20 | L’ANTIC EN PERILL | Comunicats

 

#AlAnticNiTocarlo #AnticNoSeToca #anticteatrenoestoca #lanticteatrenoestoca #LAnticNoEsToca #SalvemlAntic #SocAntic #AnticTeatre #CulturaDeBaseBCN #gentrificaciocultural #salesenperill

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter