POLS
arts en viu a escena
El 13 de gener

NÚRIA GUIU SAGARRA

Likes

POLS - arts en viu a escena
Diumenge 13 de gener a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros BOX OFFICE
Comprar
entrades

Dijous 10 gener 2019. 20 h
Diana Gadish
Atlantis2019. Esbós d’un paisatge
[+ info]

divendres 11 gener 2019. 20 h

Estitxu Arroyo Sánchez
Cuerpo-Documento. Serie 1
[+ info]

dissabte 12 gener 2019. 20 h

Toni Cots & Esther Freixa i Ràfols
30 anys, un acte poètic de resistència
[+ info]

diumenge 13 gener 2019. 20 h 
Núria Guiu Sagarra
Likes
[+ info]

Sala Hiroshima (Barcelona), FiraTàrrega 2018, Bâtard Festival (Brussel·les), Tanzfestival Rhein-Main, Taiwan Dance Platform, Dansens Hus (Oslo), Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana (València), Lubelski Teatr Tańca (Polònia).

Direcció, coreografia i dansa: Núria Guiu
Assistència artística: Esther Freixa i Sònia Gómez
Vestuari: assistència de Néstor Reina
Foto i vídeo: Alice Brazzit

Projecte en residència a CRA’P (Mollet del Vallès), Konvent.0 (Berguedà), Espai Bokashi (Ciutadella de Menorca), La Blanca (Barcelona) i Sala Hiroshima (Barcelona).

https://www.facebook.com/nuria.g.sagarra

https://www.instagram.com/guiu_guiu/

#likes

 

Likes parteix de l’anàlisi de dos  fenòmens populars de YouTube: el dance cover i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Des d’una perspectiva socioantropològica, l’artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d’un like en les nostres societats digitals. Aquest treball és una mirada fresca i coreogràfica sobre la presència del cos en l’era digital.


Núria Guiu és ballarina i coreògrafa graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment és estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució Humana a la UOC i professora de ioga certificada del mètode Iyengar. La seva trajectòria professional com a ballarina inclou companyies nacionals com IT Dansa o La Veronal i internacionals com Cullberg Ballet (Suècia), Gisele Vienne (França), Carte Blanche Dance Company (Noruega), Jasmin Vardimon (Regne Unit), Kobalt Works (Bèlgica), Ingri Fiksdal (Noruega), entre altres. Entre el 2009 i 2010 forma part del projecte Kamuyot, una peça de la Batsheva Dance Company dirigida a un públic adolescent i presentada durant vuit mesos a diversos instituts de secundària de Suècia i Israel.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter