Els dilluns Antic Cinema

Film2 Media Works, S.L.

La núvia del monstre, Edward D. Wood Jr., 1955

Dilluns a les 20:30:
30 d'octubre

Properes sessions:
13, 20 i 27 de novembre
Entrades: 5 euros
Comprar
entrades

Director: Edward D. Wood Jr.

Repartiment: Bela Lugosi, Tor Johnson, Tony McCoy, Loretta King, Harvey B. Dunn, George Becwar, Paul Marco, Don Nagel, Bud Osborne, John Warren, Ann Wilner, Dolores Fuller

Organitza: ANTIC TEATRE / FILM2 Media Works
Programadors: Guillem Puig / Xes Vilà

www.film2.es

Sinopsi
Un doctor excèntric interpretat per Bela Lugosi intenta crear un super home amb poders atòmics per això segresta a persones per realitzar els seus experiments. Una altra pel·lícula del famós director de ciència ficció de sèrie B, Edward D. Wood Jr. que va rescatar a Lugosi als últims moments de la seva carrera per a aquestes pel·lícules mítiques dins el gènere de la ciència ficció i el terror.


Guillem Puig y Xes Vilà nos han preparado un ciclo de Sci-Fi cincuentero con una selección de suculentos títulos que harán las delicias de los aficionados al género:

Properas sessions:


Novembre

Dilluns 13 a les 20:30h.
“La Invasión de los hombres del espacio” (Edward L. Cahn, 1957)

Dilluns 20 a les 20:30h.
“Adolescentes del espacio exterior” (Tom Gneff, 1959)
Dilluns 27 a les 20:30h.
“Plan 9 del espacio exterior” (Edward D. Wood Jr., 1959)

Film2 proposa una nova finestra d’exhibició audiovisual: el T-VOD (Theatrical Video On Demand) i d’aquesta manera convertir en sales de cinema qualsevol espai equipat en el que hi puguin cabre com a mínim vint persones, i projectar pel·lícules mitjançant les xarxes 4G amb màxima qualitat. La premissa és que qualsevol que disposi d’un smart phone o una tauleta amb sortida micròfon USB, HDMI o similar (i el seu corresponent projector) pugui organitzar una sessió de cinema per la que rebi la seva corresponent retribució, respectant escrupolosament el repartiment de drets d’autor.

Els tiquets s’adquireixen exclusivament per internet, i la plataforma efectua el repartiment automàtic de l’import de l’entrada entre l’Screener, el propietari de la pel·lícula (producer), les entitats de gestió de drets d’autor i Film2.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter