21 de novembre 2021

SOULID

Soulid Rock Experience

Diumenge 21 de novembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA

REGAL D’EL CD YOUR LOVE IS NICOTINE AMB CADA ENTRADA
Comprar
entrades

Veu: Quique Barbosa

Guitarra: Raúl Marquez

Baix: Mario Barbosa

Bateria: Juliàn Ross

El projecte SOULID neix de la reunió de músics experimentats que ja havien militat a altres bandes.

Tot neix a principis dels 90 quan Quique i Ross militen en la banda “The Del Hoyo”, grup emblemàtic amb diversos vinils i anys de trajectòria. A partir d’allà segueixen formant bandes i incorporant gent nova al seu projecte al llarg dels anys.

El 2004 el projecte es converteix en SOULID, on s’incorpora des del principi Raúl Marquez a la guitarra i més recentment Mario al baix, tancant files i creant la formació actual: 

Veu: Quique Barbosa

Guitarra: Raúl Marquez

Baix: Mario Barbosa

Bateria: Juliàn Ross

La intenció de SOULID és tenir directes emocionants i molt enèrgics on remouen les vísceres del públic. El directe és el seu espai natural.

SOULID ens ofereix un viatge musical que va des del més salvatge al més subtil, interpretant temes propis i també alguna adaptació de covers preferides del tot transformades.

La seva música acaricia el soul, el funk i l’energia del punk o el rock més irreverent i salvatge sense deixar de banda l’elegancia i l’actitud.

Altres bandes on han militat els components de SOULID: The Del Hoyo, Speed Tortugas, Ix, Barranquillos, Space Junx, Acció Directa, Legión, Motosierras, Pop, Preter Racio i més.

Discografia: 

Your love is Nicotine (CD)

My everything (CD)

Subscriviu-vos a la nostra newsletter