RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES
21 de juny a 14 de juliol

Søren Evinson

SEXANGEL

.

Concepte, textos i interpretació: Søren Evinson
Música original i so: Daniel Papell
Disseny de llums: Julia Bauer
Dramatúrgia: Florine Lindner

Estructures de suport
Residència d’investigació: Antic Teatre
Residència de creació: Theatrestudios Berlin
Residència a teatre: Espace Passolini (Valenciennes, França)
Residències tècnica: Graner – Mercat de les flors

Coproducció: Antic Teatre, Le Phénix Valenciennes (França) i Graner–Mercat de les flors

http://sorenevinson.com/

Amb SEXANGEL continuo investigant sobre el cos com a espectacle. En aquest cas, estic interessat en desenvolupar material en estudi per a un solo que respongui a través del cos, de la veu i del text, a aspectes entorn a com el sexe es relaciona – o no – a la meva fantasia estètica de la figura contemporània.


Søren Evinson es forma a l’Institut de Teatre de Barcelona i completa el seu Màster en estudis de performance per la Universitat de Londres, on es gradua amb matrícula d’honor. Viu 6 anys a Londres desenvolupant la seva pràctica artística en col·laboració amb altres artistes (Oreet Ashery, Karen Christopher, Alicia Radage, Charlie Hope). Alguns dels seus treballs com a creador són: HOMENATGE A EL IDIOTA (2014), una peça en col·laboració amb una persona amb diversitat funcional coproduïda per Kulturfabrik (Luxemburg), Antic Teatre (Barcelona) i Liminal Gr. HELLO WORLD! (2015), una performance que transfigura nocions de privacitat amb una banda sonora extreta de la captura de senyals mòbils del públic. ATOEWEFTR (2016), una instal·lació performàtica i immersiva en què convergeixen idees de natura i artificialitat.

A NATION IS BORN IN ME és el seu primer solo, estrenat al Festival TNT de Terrassa i presentat fins al moment a l’Antic Teatre de Barcelona, al Centre Nacional de la Dansa (CN D, París), al GREC 2019 Festival de Barcelona, i properament ​​al Next Festival (França-Bèlgica) i al Teatre Principal d’Olot. Actualment Søren Evinson està nominat en la categoria de millor intèrpret als premis DANSACAT de l’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya (APdC).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter