27 de febrer al 1 de març

Señor StetS

Señor StetS Lonely Orkestar

Dijous 27 de febrer a les 20:00
Divendres 28 de febrer a les 20:00
Dissabte 29 de febrer a les 20:00
Diumenge 1 de març a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Artista, constructor i creador: Karl StetS
Il·luminación: Ivan Tomasvic
Música: Duke Ellington, Kurt Weil, Brahms i StetS

Un músic entra, es vesteix i es carrega d’instruments. Multiinstrumentalista i malabarista de ritmes i melodies. Grans clàssics del jazz, folklores variats i temes propis són maltractats per un peculiar personatge, obsessionat per tocar-ho tot a la vegada i una lluita constant per aconseguir-ho. Pot ser inevitable que els instruments a vegades preguin el control.


Karl StetS és un artista danès, resident a Barcelona. Durant més de 25 anys s’ha dedicat a als espectacles de circ, principalment com artista i director. Després d’haver format part de Circus Circor a Suècia, va començar a recorre el sud d’Europa. Primer amb la companyia False Majeure i posteriorment amb LicedeLuxe, amb la qual s’ha instal·lat a Barcelona.

Ha col·laborat amb diferents artistas com Manolo Alcántara amb l’espectacle Plecs i Leadra Ribera amb l’espectacle Rodo. Fa 10 anys va començar el seu solo Cuerdo, amb el qual va girar intensament per diferents ciutats europees. Ha toca amb les bandes Gadjo, Always Drinking Marchin Band i els Buzan Dukes.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter