Festival dansa metropolitana.
14-17 març 2024

Sara Manubens

SYMPHONY OF THE SEAS

estrena
Dijous 14 de març a les 20:00
Divendres 15 de març a les 20:00
Dissabte 16 de març a les 20:00
Diumenge 17 de març a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 50 minuts
Edat recomanada: +16 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Concepte i coreografia: Sara Manubens
Vestuari i assistència: Feña Celedon
Producció executiva: Teresa Manubens

Residències: La Poderosa i Festival Linha de Fugida (PT)
Producció i estrena: Antic Teatre

www.saramanubens.cat

@symphony_performance

#queer

Symphony of the Seas és una travesti patèticament inestable que assaja un gran escàndol. Al límit entre la realitat i la ficció, Symphony lliura el seu cos a les seves últimes fantasies, creant escenes melodramàtiques i amb alta càrrega visceral: emocionar-se és un acte dissident. Symphony és un cos que transiciona en la seva pròpia histèria mentre promet un gran espectacle que mai arriba.
Symphony of the Seas és un estudi en la construcció del llenguatge amb eines híbrides que provenen tant de la Dansa i la Performance com de la pràctica i la identitat Travesti, un estudi emocional sobre l’amor i la violència que rep el cos trans-femení.


Sara Manubens. Artista, coreògrafa i travesti a Barcelona. Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual (Museu Reina Sofia, grup ARTEA). El seu treball es mou entre el site-specific, la performance i la dansa i se centra en la trans-corporalitat i el seu impacte en la realitat. Pren la pràctica i identitat travesti des d’una mirada crítica i experimental. Desenvolupa els seus propis projectes d’investigació des de 2015.
Dissenya i executa projectes educatius a programes institucionals i escoles públiques, entre ells DRAG KIDS (2020) o TEEN HORROR (2023). Treballa com performer amb Cuqui Jerez, Aimar Pérez Galí, Idoia Zabaleta. Escriu ressenyes crítiques sobre dansa i performance al Blog del Mercat de les Flors.

Imatge: Rafael Frasao
Subscriviu-vos a la nostra newsletter