25-26 abril 2024

Cecilia Colacrai

R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

Dijous 25 d'abril a les 20:00
Divendres 26 d'abril a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +16 anys
Atenció: Llum strobo + interpel·lació directa al públic + cos nu.
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea, creació i interpretació: Cecilia Colacrai
Acompanyament artístic: João Lima
Música: Miquel Casaponsa i Miquel Vich Vila
Espai sonor: Miquel Casaponsa
Disseny llums: Iván Cascón
Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdán Aguado
Fotografia i vídeo: Tristán Pérez Martín
Producció: Rita Stivala i Cecilia Colacrai
Col·laboració: María Muñoz i Maria Magdalena Garzón
Distribució: Biel Martínez Lorca

Coproducció: Mercat de les Flors

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, L’Animal a l’Esquena, Paso a 2 – Certamen Coreográfico de Madrid, La Visiva, Azala Espacio, Musiberia, C.C. Barceloneta, La Caldera de Les Corts, L’ Estruch de Sabadell, Ateneu de Celrà, nunArt Guinardó i CC Parque España.

Agraïment: Col·lectiu Big Bouncers, Carina Aguis, Pablo Colacrai, Pablo Ramirez, Rodrigo Rammsy, Laura Kumin, Xavi Moreno, Federica Porello, Pep Ramis, Ursa Sekirnik, Gabriela Solini, Rodrigo Stocco, Eduard Teixidor i Verónica Rodríguez.

 

 www.ceciliacolacrai.com

Ig: @ceciliacolacrai/ Fb: @Cecilia Colacrai

#danza #lenguajes del cuerpo #fin del mundo #profesias #medium #rave

 

I si el teatre fos un espai entre el cel i la terra, entre el passat i el futur? Què passaria si aquest lloc fos poblat, alhora, de records de quan els humans no estàvem desvinculats de la naturalesa i de les actuals profecies de la fi del món?
Una Dona sola a l’escenari tracta d’indagar en el nostre instint de preservació; a partir d’una intensa relació amb la vibració sonora, evoca la primitivitat per a desplegar una varietat d’estats físics, es transforma un cop rere l’altre, amb la voluntat de parlar de la finitud i els “esdevenirs” de la nostra espècie.


Cecilia Colacrai
Ballarina, coreògrafa i docent de dansa.
Forma part del col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, i col·labora amb varis artistes: Joao Lima, col·lectiu Si los martes fueran viernes, Lucas Condró, entre altres.
En solitari ha creat les peces: Sola?, La incorruptible belleza de la distancia, RUGE i R.A.V.E. (Revolutionary Agglomeration for Voluntary Extermination). Ha col·laborat amb: Thomas Hauert, Carlota Subirós, Jorge Albuerne, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Joan Català, Emmanuel Grivet, Toni Mira, entre altres.
Imparteix tallers de dansa des de l’any 1997. En l’actualitat forma part de l’equip docent del Institut del Teatre de Barcelona.

Tristán Pérez-Martín
Subscriviu-vos a la nostra newsletter