29-30 setembre del 2022

Cru Lab - Konvent Circ

Pqv36Mb20

Dijous 29 de setembre a les 20:00
Divendres 30 de setembre a les 20:00
Idiomes: català - castellano - English
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros BOX OFFICE
Comprar
entrades

Performance: Pera Vilaplana, Luis Fruta, Julie Berges, Pablo Molina, Emiliano Pino.

Música: Ildefons Alonso

http://www.konventzero.com/

#CruLab
#KonventCirc
#Kontrast

Seqüències de dansa, música en directe, teatre físic i improvisació.

Palla psíquica i física on l’expressió de les artistes és el centre d’una composició absurda. S’exposen moments d’entreteniment i d’incomoditat amb buits conceptuals i existencial. On s’exposa l’entreteniment en si mateix com un exercici poc intel·ligent dels espectadors.

Potser l’espectacle és la cerca d’una cosa que no té cap sentit, d’un codi absurd com un fil conductor inexistent: Pqv36Mb20


Cru Lab és un laboratori de creació escènica, una proposta de Konvent Circ. Consisteix a convocar artistes que estiguin en relació amb el projecte. Realitzar una setmana de recerca i una mostra al final del procés.

L’objectiu és trobar les persones des d’un interès poètic, estètic i crític. El primer laboratori va ser aquest any durant la segona edició de “Kontrast” (festival de circ que es fa a Konvent durant mes d’abril).


Setena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques.


 

>>> veure Pqv36Mb20 de cru lab (obra completa)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Processed with VSCO with a4 preset
Subscriviu-vos a la nostra newsletter