Sâlmon Festival d'arts vives
15-17 febrer 2024

Kike García i Jesús Bravo

Paisaje tres

estrena
Dijous 15 de febrer a les 20:00
Divendres 16 de febrer a les 20:00
Dissabte 17 de febrer a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +14 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Coreografia: Kike García i Jesús Bravo
Interpretació: Kike García i Jesús Bravo
Escenografia i vestuari: Luna Miranda
Disseny de llums: Luna Miranda
Música: Ivankovà, Difunta Calva
Direcció artística: Alejandro Simón
Postals: María Salgado

Producció i estrena: Festival Sâlmon, Barcelona
Residència i sala d’assaig: Teatros del Canal, Madrid

@_kikegarcia  @jesus.bravo.spain  @luna_montoro  @alejandrusimon  @ireneivankova

www.festivalsalmon.com  Tw: @festival_salmon  Ig:@festival_salmon

Paisajes és el marc de referència amb el que Kike García i Jesús Bravo treballen junts des del 2020, i on formalitzen una sèrie de composicions posant el cos com el lloc on retornar, per viure’l tal com és: una transformació constant, entranyable i sensible, rebel i juganera, plena de realitat.
Cada paisatge són formacions que parlen, a través de la dansa i de la performance, d’elements i relacions properes com l’amor, la dependència, l’edat, la vitalitat, la cura, l’atenció, la sexualitat o el queer.
A Paisaje tres ballem la transició del temps i de l’amor, o com l’amor es transforma en una relació amb el pas del temps.


Jesús (Girona, 1950) i Kike (Madrid, 1989) ballen junts des de que es van conèixer, estrenant la seva primera performance el 2014. Ambdós –ballarins d’estils diferents i compartits, però alhora tan units per una qüestió política i d’amor– van començar a ballar per entendre’s i cuidar-se mútuament des de la intimitat i la tendresa, compartint ritmes, acompanyant el temps junts i formalitzant aquesta transició en les seves creacions.
Durant uns quants anys s’han anat formant per separat, col·laborant amb altres artistes i presentant treballs individuals, sempre, però, a prop l’una de l’altra. La sèrie Paisajes ha estat mostrada a HZT Berlín (Paisaje uno) i a les Picnic Sessions 2021, CA2M Madrid (Paisaje dos).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter