25 de Novembre

OFF SANT JORDI de TARDOR 18

Diumenge 25 de Novembre - 11:00 fins a 17:00
Durada: Tot el dia
Entrada gratuïta

Organitza: Antic Teatre, El Culturista i Llibreria Calders

Inauguració de l’Exposició OLVIDO VIVES: PSICOMÁSCARAS
[+ info]

 


L’Antic Teatre, El Culturista, la Llibreria Calders i, per primer cop, la llibreria On The Road, tornem a organitzar una nova edició de l’Off Sant Jordi de Tardor. Serà diumenge 25, d’11 a 17 h, a l’Antic Teatre.
Com sempre, a la terrasasa hi haurà venda i signatura de llibres per part dels autors, a més d’un programa d’activitats infantils.
Coincideix que aquella mateixa data se celebra la diada contra la violència de gènere, motiu pel qual, a les 12.30 h, a la sala es farà una lectura de poemes i fragments dels contes de Víctor Català (publicats per Club Editor).
Totes les activitats són gratuïtes.

PROGRAMA DETALLAT
TALLERS INFANTILS (a la terrassa de dalt)

11 h
Menja, Dibuixa i Crea (+ 4 anys)
Un original taller de cuina dibuixada i esbojarrada. Cuina amb el llapis, imagina amb el tacte i crea el que voldries dinar avui. A càrrec de Coco Books.

12 h
Taller de fuesteria per a nens (+ 5 anys)
Volem que els més petits s’apropin a la fusta, un material natural i amb moltes possibilitats creatives. La fustera alemanya Julia Fritz ha preparat un taller amb un dels projectes d’aquest llibre per a que els nens i nenes els construeixin amb les seves pròpies mans i deixin volar la seva imaginació. A càrrec de Gustavo Gili.

13 h
Taller de reciclatge (+ 5 anys) Us proposem un matí creatiu per elaborar la vostra màscara a partir d’un objecte molt qüotidià: una ouera! A càrrec de MTM Editor.

SINGATURES D’AUTORS (a la terrassa de sota)
A llarg del matí, aniran passant: Sebastià Portell, Lluís Calvo, Víctor García Tur, Anna Punsoda, Robert Juan-Cantavella, Rubén Martín Giráldez, Melcior Comes, Blanca Llum Vidal, Bel Olid, Eloy Fernández Porta, Josep Pedrals, Borja Bagunyà i Max Besora.

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. LECTURA DE TEXTOS DE VÍCTOR CATALÀ (a la sala)

12:30 h
Amb Maria Bohigas, Blanca Llum Vidal, Maria Sevilla, Anna Pantinat, Elisenda Roca, Dolors Miquel, Míriam Cano i més escriptores per confirmar.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter