Del 26 de novembre al 20 de desembre

EXPOSICIÓ OLVIDO VIVES

PSICOMÁSCARAS

Exposició
Tots els dies de les 10:00 fins a les 00:00
(Excepte dissabtes i diumenges: 17:00 fins a les 00:00)
Durada: Tot el dia
Entrada gratuïta

Inauguració a les 17:00

Organitza: Antic Teatre i Olvido Vives

Amb la col·laboració de Diana Sánchez Llerena (comunicació antropològica visual), Alessia Bombaci i Rocío Martín (fotografia)

https://www.facebook.com/OlvidoVives/

 

Del 25 de novembre al 20 de desembre en el bar d’Antic Teatre (en horari d’apertura)
«Un treball artístic, simbòlic i oníric, la unió entre el costat racional i el costat màgic de l’ésser humà.»

L’exposició Psicomáscaras reuneix les màscares dissenyades ex professo per l’artista plàstic Olvido Vives per a l’espectacle Rebomboris, estrenat a la sala de La Bonne com a part de la programació de l’Antic en el Festival Grec 2018 (projecte artístic-comunitari Xarxa de cures, ahir i avui; programa ART i PART, Barcelona Districte Cultural).
L’exposició la formen deu màscares —cadascuna creada a partir de la fesomia de les veïnes del Casc Antic i protagonistes de Rebomboris—, acompanyades amb fotografies i un vídeo que reconstrueixen el procés de creació.
La inauguració serà el 25 de novembre, coincidint amb l’Off Sant Jordi de tardor (organitzat conjuntament entre l’Antic, la Llibreria Calders, El Culturista i On The Road) i el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, i comptarà amb la presència de les artistes. L’exposició complementarà La Bellesa, l’anterior espectacle del projecte artístic comunitari de l’Antic amb les veïnes del barri, de nou a la sala del 7 al 9 de desembre.


OLVIDO VIVES és una artista andalusa de trenta-nou anys establerta a Barcelona des de fa dotze. Es gradua en Arts aplicades de l’escultura (Escola Massana) i en Belles Arts (Universitat de Barcelona). Psicomáscaras es vincula amb el seu projecte personal d’escultura, iniciat fa vuit anys, que compagina actualment amb assistències i col·laboracions amb l’artista internacional Albert Porta/Zush/Evru.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter