Producció 2022

Nyamnyam en col·laboració amb Carme Torrent, Blanca Callén, Manel Quintana i Daniel Moreno Roldán

INERT?

.

EN GIRA

2022
26/09 Festival Terrassa Noves Tendències (TNT)
15-18/12 | Antic Teatre (Barcelona)

2023
2/06 | Festival Això al Poble no li agradarà – La Factoria de Banyoles

 

Intervenen: Ariadna Rodríguez, Iñaki Álvarez, Carme Torrent, Blanca Callén i Manel Quintana
Espai sonor: Daniel Moreno Roldán dins el projecte Myspace Dragon hoard
Disseny i construcció de l’espai lumínic: Manel Quintana
Textos: Blanca Callén, Carme Torrent, Ariadna Rodríguez i Cixin Liu
Mirada externa: Carolina Campos
Una coproducció de la Cooperativa NY NY SCCL i Antic Teatre, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Amb la complicitat de ICI-CCN Montpellier – Occitanie / Direction Christian Rizzo (França), Lugar a Dudas (Cali, Colombia), Festival Sismògraf (Olot), La Caldera – Centre de Creació de Dansa (Barcelona) y CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)

http://www.nyamnyam.net/

Treballs recents en diversitat de camps de creació fan referència als vincles amb altres espècies, però, quina és la nostra relació amb els objectes quotidians o els materials considerats inerts o sense vida? A INERT?, l’espai es converteix en un gran tapís en el qual es combinen projeccions audiovisuals, fragments textuals i sonors amb objectes reutilitzats i materials recuperats dels magatzems de l’Antic Teatre. Esdevé una instal·lació performativa per repensar la nostra relació i interdependències amb els objectes. I si la distinció entre subjectes i objectes només fos una ficció per justificar la jerarquia d’humans sobre no humans? Com relacionar-nos de maneres més horitzontals amb els objectes considerats inerts?


Ariadna Rodriguez i Iñaki Alvarez són nyamnyam. El seu treball se situa en la cruïlla entre arts en viu, pensament crític i pedagogies. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció i l’intercanvi de coneixement a través d’estratègies d’interacció en cada context (g)local en el qual treballen. El 2020 han obert les portes de l’espai nyamnyam a Mieres, Girona.

Carme Torrent: implicada en processos d’aprenentatge, investigació i creació al voltant del cos en relació amb l’entorn. Part important de la seva experiència prové de l’àmbit de l’arquitectura i, en el territori de la dansa, del Body Weather Laboratory, pràctica desenvolupada pel ballarí japonés Min Tanaka. També, col·labora regularment amb Xavier Le Roy en propostes per a espais expositius. El 2022 acaba els estudis de filosofia a la Universitat de Barcelona.

Blanca Callén és investigadora i docent en l’àrea dels estudis socials sobre la ciència i la tecnologia, el disseny i l’acció política col·lectiva. En els últims anys ha treballat al voltant del tema dels residus electrònics en un context d’emergència climàtica. És cofundadora i membre de l’associació Restarters BCN.


 

>>> Veure INERT? de Nyamnyam en col·laboració amb Carme Torrent, Blanca Callén, Manel Quintana i Daniel Moreno Roldán (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

INERT? de nyamnyam
Subscriviu-vos a la nostra newsletter