11 febrer 2022

Núria Andorrà

Nu.A

ESTRENA
Divendres 11 de febrer a les 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Nu.A de Núria Andorra per a la padrina Carme

Composició i interpretació: Núria Andorrà 

Videortistes: Ricard Vives (vídeo 1 i 2), Jordi Plana (vídeo 3 i 4)

Enginyer de so: Josep Maria Comajuncosas

http://nuriaandorra.com/

#percussion
#music
#electronicmusic
#performance
#videoart 

Núria Andorrà, després de rebre unes esquelles d’herència familiar i escoltant la seva necessitat artística, decideix iniciar el seu segon treball sola: Nu.A, un espectacle on es despulla dels seus instruments per anar a objectes de la quotidianitat amb l’objectiu d’apropar-se al seus orígens. Anar endins per poder transmetre fora. Del senzill per arribar al complex. De l’antic al modern.

Un treball d’escolta i de reflexió.

La percussionista surt sola a l’escenari. Un espectacle de percussió i vídeo on les imatges donen espai a l’escolta i suggereixen temàtiques d’abans que son actuals. Un tractament del so robust i senzill passat pel filtre de la electrònica i amb paisatges sonors preenregistrats i acústics que interaccionen amb les imatges a temps real.


Núria Andorrà
Percussionista contemporània, improvisadora i compositora. De formació clàssica i contemporània, però sempre bevent d’altres fonts d’inspiració. Núria proposa un univers on les imatges, el so i el cos s’uneixen per transmetre en igualtat les mateixes emocions i crear des de la interdisciplinarietat.

El seu espectacle interdisciplinari Constel·lacions ha rebut els premis: Premi Puig Porret del Mercat de Música Viva de Vic 2019, Premi especial Zirkólika 2020, Premio “Alícia” de l’Acadèmia de la Música Catalana. 

Ha tocat amb els músics Agustín Fernández, Fred Frith, Lê Quan Nihn, Joëlle Léandre, Zlatko Kaučič, Rafał Mazur, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Ingar Zach, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Tom Chant, Yasmine Azaiez, Anne-Liis Poll, Nuno Rebelo o Christiane Bopp; i amb els ballarins Julyen Hamilton, Manel Salas, Constanza Brncic, Andrés Corchero o Iris Heitzinger. També ha treballat amb Carles Santos, Hèctor Parra, Matmos i en diferents espectacles interdisciplinaris.

És professora d’improvisacio a l’ESMUC – Escola Superior de Música de Catalunya i al conservatori de Reus, i imparteix workshops a diferents conservatoris superiors d’Europa. És directora artística de MontMusic Festival i del MontMusic Esemble.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter