Coproducció 2014

Núria Andorrà & Dory Sánchez

FH23

.
Durada: 60 min

Intèrprets: Dory Sánchez (dansa) i Núria Andorrà (música)

Co-producció Antic Teatre / Adriantic

http://nuriaandorra.com/

El so del moviment. FH23 és un treball de recerca i creació.

Les dues intèrprets han treballat amb l’objectiu de trobar un llenguatge comú entre les dues disciplines artístiques, utilitzant la improvisació contemporània com a element compositiu a temps real.

La composició a temps real és la part mes contemporània d’aquest estil. És la que s’interpreta al moment, sense tenir en compte la seva repercussió en el futur i sense intenció de que es torni a reproduir de la mateixa manera. Es fa durant el present per al present. És una representació d’art efímer.


Núria Andorrà ha col·laborat amb els ensembles de música contemporània Barcelona 216 (Catalunya), Icarus Ensemble (Itàlia), Algoritmo (Itàlia), Ensemble Abstraï (Francia), Murtra Ensemble (Catalunya). També traballa amb altres disciplines artístiques amb el compositor Carles Santos. Toca Mikrophonie I de K.Stockhausen amb Matmos al festival REC (Italia). Crea Ensemble NÜ amb el clarinetista Naüm Monterde.

Dory Sánchez treballa amb la Cia.Mudances/Àngels Margarit des del 2005. Ha ballat amb La Intrusa Danza a Devenir Lux, amb Peter Greenaway i Saskia Boddeke a l’espectacle interdisciplinar The Blue Planet, amb la Cia. Cel Ras i la Cia.Marina Donderis. Actualment treballa al projecte familiar de la Fundació LaCaixa, Acaba’t la sopa d’Anna Llopart.


 

>>> Veure Núria Andorrà & Dory Sánchez FH23 (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter