Coproducció 2015

Naiara Mendioroz /Javier Murugarren / Paqiro López

Vestits inesperats per a cerimònies indefinides

.
Durada: 90 min

Concepte original: Naiara Mendioroz i Javier Murugarren

Versió actual i creació tèxtil amb la col·laboració de Paqiro López

Producció i estilisme: Rul
Música: Erikk McKenzie

Co-producció: Antic Teatre/Adriantic

 

Vestits inesperats per a cerimònies indefinides és una peça que uneix el disseny, la performance, i la venda al mateix teatre. Utilitza una singular col·lecció tèxtil com a desencadenant d’un procés coreogràfic-mercantil en un esdeveniment social híbrid que torna a reivindicar el teatre com a lloc d’acció, reacció i re-invenció continua.

La peça concreta moviment, inaugura espais, puntualitza accions, emancipa imatges, enuncia curiositats i despatxa teixits en una dinàmica artesanal davant de les estructures comercials de producció massiva; distanciant-se de la relació imposada sobre moda, tendència, adquisició i rebuig continu.

Es busca restablir la relació visual de l’audiència amb l’espai i el cos, transformant-los a temps real i amplificant així la seva percepció imaginària.


Paqiro López, performer.
A partir de les inquietuds artístiques estimulades pel seu entorn, ha creat peces en solitari. També ha col·laborat en diversos projectes amb artistes nacionals.
Titulat en Patronatge Industrial i Disseny de Modes, actualment inicia amb Unexpected dresses una col·laboració amb Murugarren.

Javier Murugarren. Després d’una trobada amb la Companyia El Ojo de la Faraona abandona els seus estudis de ciències per la faràndula. Es gradua en coreografia a la SNDO i cursa estudis de disseny de moda a l’AMFI.
El seu interès per la recerca tèxtil i la seva incidència en el procés coreogràfic el porta a crear dos treballs claus en el seu desenvolupament. Calamiteiten i Vestits inesperats per a cerimònies indefinides.
Col·labora amb nombroses companyies, col·lectius i artistes internacionals.


 

>>> Veure Naiara Mendioroz /Javier Murugarren / Paqiro López
Vestits inesperats per a cerimònies indefinides
(OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter