Coproducció 2014

Nacho Flores Company

Tesseract

.
Durada: 30 min

Equilibrista i actor: Nacho Flores
Músic i Regidor: Sandro Angius
Titellaire i Tècnica d‘Escena: Anaé Barthelemy

Co-producció: Antic Teatre / Adriantic

Tesseract dóna sentit al significat més pur del circ: transformar l’ordinari en extraordinari. Amb una tècnica circense inèdita fins ara, ens fa gaudir de la seva plàstica i al mateix temps ens manté en màxima tensió amb equilibris impossibles.
L’Espectacle ens submergeix en un univers on els objectes i el mateix actor han de lluitar constantment amb la gravetat, un veritable atemptat contra Newton. Si Newton hagués vist l’espectacle, hagués tardat 10 anys més en descobrir la seva teoria (a menys que hagués caigut un dels cubs al seu cap).
En l’univers de Tesseract es creen escultures efímeres com mandales tibetans que transformen l’escenografia en una arquitectura de l’instant.


Nacho Flores va estudiar informàtica. Anys més tard va anar viure a Amsterdam on descobreix el circ. I després d’un llarg viatge on es forma a l’Escola Carampa, amb Mar Navarro, amb Lecop, a Buenos Aires, Moscou i Toulouse, decideix investigar i crear la seva pròpia disciplina.

Alessando Angius és músic. Amb 10 anys d’experiència com a tècnic de llum i so, des de fa 3 anys es dedica al món del circ en exclusiva. Això li va permetre captar l’essència del circ i els seus moviments en espectacles de petit i gran format.

Anae, de pares músics i còmics, va néixer al mig de l’espectacle. Es va graduar a la ENSAIT.

La seva curiositat per conèixer diferents pràctiques teatrals la va fer treballar amb la Royal Shakespeare Company, Royal de Luxe a França i amb l’Opera de Lyon, Burdeus, Toulouse, Touen i al Festival d’Opera de Aix en Provence.


 

>>> Veure Nacho Flores Company Tesseract (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Circus Next / Neerpelt 2014 foto Andrea Macchia / Festival Mirabilia
Subscriviu-vos a la nostra newsletter