Coproducció 2019

Mònica Muntaner i Rosa Muñoz

Quatre octaves i mitja (Un No-concert)

.
Durada: 50 min

EN GIRA

2021
19-20/03 | La Caldera (Barcelona)

2020
27/02 Sala Laboratori – Institut del Teatre | Vic, Catalunya
21-22/03 La Fundición | Bilbao, País Basc – CANCEL·LAT

2019
28-31/03 Antic Teatre | Barcelona, Catalunya
07/11 Sala Gaudí – La Pedrera | Barcelona, Catalunya
13/06 Centro de Arte dos de Mayo | Madrid

 

Concepte i creació:  Mònica Muntaner i Rosa Muñoz
Textos: Rosa Muñoz
Il·luminació: Sílvia Kuchinow
Construcció del banc: Kike Blanco
Assistents artístiques: Sílvia Sant , Bea Fernández

Agraïments: Roberto Romero, ARTAS (artistes associats a la Poderosa), Sergi Fäustino, Anna Subirana

Coproducció: Dansa Quinzena metropolitana i Antic Teatre – Espai de Creació

Suport: Festival SÂLMON<, La Poderosa

 

Quatre octaves i mitja parteix d’una necessitat poètica d’expressar l’actual moment vital de les creadores, Mònica Muntaner i Rosa Muñoz; una trobada des de la maduresa i des d’un lloc molt especial i diferent en les seves vides.
Quatre octaves i mitja és un concepte de show que apunta a la construcció del que sembla serà un concert, però mai arriba a concretar-se; un NO-CONCERT.
A partir de la biografia de Jeff Buckley (músic virtuós de bellesa eterna que va morir en estranyes circumstàncies), utilitzada com a fil conductor sobre el qual imaginar i ficcionar, ambdues coreògrafes fan incursions en temes com la melancolia, la vellesa, la mort, l’amor, l’atzar, la tristesa i l’humor…
Textos originals, lletres de cançons, melodies conegudes que remeten a la memòria col·lectiva, versions de temes musicals ja existents… tot per descriure poèticament un univers fragmentat ple de sensacions, formes i textures.


Mònica Muntaner (1966). Es forma com a ballarina de dansa contemporània a Barcelona. Ha treballat com a ballarina/intèrpret amb diferents creadors i companyies. És codirectora artística de la Poderosa, espai de creació a Barcelona fundat l’any 2000 i cofundadora dels col·lectius Les Santes (agrupació artística multidisciplinària) i ARTAS (artistes associats a la Poderosa). Combina la seva part artística com a creadora donant classes de dansa a nens i adolescents i impartint entrenaments a professionals. Ha participat en el treball de cos en diferents projectes socials amb dones immigrants, dones amb el risc d’exclusió social i gent gran. Actualment està cursant el quart any de formació de hatha ioga a l’escola EQUILIBRIUM – Bhakti Yoga Shala (Barcelona) i està creant el seu últim projecte escènic amb Rosa Muñoz.

Rosa Muñoz (1967). Ha dirigit la companyia de dansa RARAVIS amb el també coreògraf Andrés Corchero entre 1995 i 2009. Ha compaginat les seves creacions en solitari amb les col·laboracions amb altres coreògrafs, com ara Sofia Asencio, Carmelo Salazar, Soren Evinson, el performer Jorge Albuerne o el poeta Eduard Escoffet. Després d’una aturada voluntària per maternitat, actualment es troba immersa en el procés d’aquest nou treball, Quatre octaves i mitja, amb Mònica Muntaner, creadora i codirectora de l’espai La Poderosa.


 

>>> Veure Mònica Muntaner i Rosa Muñoz Quatre octaves i mitja (Un No-concert) (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter