Coproducció 2014

María García Vera, Juan Miranda

Micrología Segunda: El descenso de Facunda Volupta

.
Durada: 60 min

Idea original i interpretació: María García Vera
Direcció: Juan Pablo Miranda

Col·laboradores: Txiki Berraondo / Sergi Faustino / Oscar Dasí /Sonia Gómez/ Victor Molina / Patricia Caballero / Melina Pereyra / Bruna Cusí

Aquesta peça ha estat creada amb el suport de: La Porta, Proyecto Ocupaciones, Teatro Pradillo, Beca CONCA 2012, La Caldera, El Estruch

Co-producció: Antic Teatre / Adriantic

https://mariagarciavera.com/

Una aventura a l’altre costat que pot assemblar-se a la caiguda en un estat crepuscular, un estat entre el somni i el despertar on conviuen simultàniament les imatges que irrompen en la memòria (els absents), les que lluiten per sortir de les ferides del cos (les emocions) i les que il·luminen la obscuritat que s’agita en el cor de l’experiència quotidiana (els fantasmes).

Un descens… cossos i trossos de cossos apareixen, emeten sons, parlen i desapareixen… Una història esclatada, un mapa de petjades, un secret… i la lleugeresa dels dies.


María García Vera
Actriu i investigadora. Estudia cinema a la Sorbona i interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. Combina el treball com actriu al cinema i al teatre amb la creació i investigació escènica i cinematogràfica. Es forma en dansa Body Weather amb Andrés Corchero. Es membre del projecte Ocupaciones creat per La Porta al 2012. Actualment forma part del col·lectiu Mortal de Necesidad juntament amb Oscar Dasí, Sergi Faustino i Itxaso Corral. És artista resident al Graner 2014.

Juan Pablo Miranda
Dramaturg, actor i director. Es forma com actor a Argentina amb els mestres Pompeyo Audivert, Rhea Volij i Alejandro Catalán. A Barcelona, es gradua en Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre. Co-dirigeix la companyia Chroma Teatre juntament amb Melina Pereyra des de 2009 http://www.chromateatre.com/. La seva última obra, Boquitas Pintadas de Manel Puig s’estrenarà a Barcelona al Versus Teatre al maig de 2014.


 

>>> Veure María García Vera, Juan Miranda Micrología Segunda: El descenso de Facunda Volupta (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter