1-4 febrer 2024

Marc Caellas & David G. Torres

SUICIDE NOTES

Dijous 1 de febrer a les 20:00

Divendres 2 de febrer a les 20:00
+ Col·loqui post-funció amb els artistes, la Clara Rubio Chumillas (Associació Catalana Prevenció Suïcidi) i la Glòria Iniesta Guirao (Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent).

Dissabte 3 de febrer a les 20:00

Diumenge 4 de febrer a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 75 minuts
Edat recomanada: +15 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea, dramatúrgia i direcció: MARC CAELLAS i DAVID G. TORRES
Interpretació: ESTEBAN FEUNE DE COLOMBI i SARA VIDAL
Músics: M.O.N.K. (ANTONIO MIYAGI & JPBALCAZAR)
So: CARLOS PARRA
Il·luminacions: CONRADO PARODI

Una producció de MARC CAELLAS, DAVID G. TORRES, ANTIC TEATRE i FESTIVAL TNT

www.davidgtorres.net/spip/

@marccaellas

#suicidenotes #notasdesuicidio #rarasartes

No parlar del suïcidi evita suïcidis? Qui tem molt a la mort és perquè també tem a la vida? Per què no són tristes les notes de suïcidi? Només es suïciden els optimistes?
Les notes de suïcidi són un intent d’entaular una comunicació. Al marcar i explicar la decisió d’abandonar la vida, la sobreviuen de manera infinita.
Suicide Notes posa en escena el suïcidi i el tabú que representa. Un concert audiovisual a partir dels últims texts que ens van deixar brillants escriptors, artistes o músics i que un músic i una actriu celebren sobre l’escenari en una catarsi col·lectiva per seguir vius. És la preparació d’un concert i un concert, la preparació d’un suïcidi i… també la celebració de la vida.


Marc Caellas és un artista que treballa amb la escriptura, el teatre i la performance en projectes híbrids que esdevenen llibres, obres de teatre o instal·lacions. Els seus llibres i obres plantegen preguntes que no arriben a materialitzar-se mai de manera concreta, como si volguessin expressar quelcom que no hi ha manera d’explicar, assumint que en algun lloc espera allò que no entenem i que, no obstant, no deixa de sostenir-nos.

David G. Torres es crític d’art, comissari d’exposicions i professor. Es autor de la novel·la Cielo i de l’assaig No más mentiras, reeditat el 2019 per Can Editions.

Pep Herrero - La Virreina
Subscriviu-vos a la nostra newsletter