13-15 de gener 2022

LaSúbita

SILVER BALLAD

Dijous 13 de gener a les 20:00
Divendres 14 de gener a les 20:00
Dissabte 15 de gener a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció: Laura Alcalà i Emma Riba (LaSúbita)

Creació càpsules: Cecilia Colacrai, Núria Guiu, Fil d’Arena, Laura Morales, Anne LeBatard

Interpretació: Laura Alcalà i Emma Riba

Mirada externa: Sarah Anglada

Creació musical: Aurora Bauzà

Disseny llums: Gabriela Bianchi (amb la col·laboració de Joana Serra i Sergio Roca)

Producció: LaSúbita, Pere Vilarrubla

Acompanyament producció: El Clima Mola

Distribució: Fani Benages

Amb el suport de: Projecte Aliansat (SAT! Teatre i Fabra i Coats), Sismògraf d’Olot, L’Estruch de Sabadell, La Cité des Arts de la Rue de Marsella, Tanzhaus Zürich, Centre Cívic Barceloneta, Centre Cívic El Sortidor, Teatre La Gorga de Palamós, Ateneu de Celrà, Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella

https://www.lasubita.com/

#silverballad
#practicasdeloinvisible
#unoasisdepolvolunar
#anendlesscelebration
#lasubita
#silvermood

I si la primera persona a trepitjar la lluna hagués estat una dona? En aquesta lluna hi esteu totes convidades. Proposem un retrobament entre totes les cuerpas passades, presents i futures, un akelarre, una celebració infinita.

Silver Ballad és un viatge poètic pels cossos que ens habiten, un homenatge a les dones que ens inspiren i les ballarines que deixen rastre sobre nosaltres. És la cerca i la descoberta d’un espai de llibertat i seguretat. És la conquesta d’un oasi de pols lunar.


LaSúbita és un col·lectiu que neix l’any 2017 arrel de les trobades entre Laura Alcalà i Emma Riba, de la necessitat de ballar, crear i compartir juntes. D’aquesta col·laboració neix Silver Ballad, el seu primer espectacle de sala de llarga durada, un homenatge a l’invisible a través d’un viatge poètic pels cossos que ens habiten, les dones que ens inspiren i les ballarines que deixen rastre en els nostres cossos. A la peça li dona la mà el projecte practicasdeloinvisible, un contenidor-laboratori de pràctiques sorgides durant el procés de creació, entès com un espai de trobada entre dones que dansen per a reflexionar sobre la invisibilitat (o allò invisible).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter