Coproducció 2016

Labuena Compañía

A Placer

.
Durada: 55 min

EN GIRA

2016
21-22/10 Sala Beckett – Escena Poblenou | Barcelona, Catalunya
23/11 Sala Baratza | Vitoria, País Basc
03/12 El Apeader | Granada, Andalusia

2017
16-26/02 Antic Teatre | Barcelona, Catalunya
25-26/03 Teatro Victoria | Tenerife, Illes Canàries
12-15/10 Antic Teatre | Barcelona, Catalunya
20/10 La Fundición – Festival BAD | Bilbao, País Basc
21/10 Espacio Tangente – Festival Teatracciones | Burgos, Castella i Lleó

 

Direcció i creació: Arantza López i David Franch
Performers: Arantza López i David Franch
Video: Abel Cunillera
Música: Daniel Pino

Co-produccions: Festival TNT Terrassa, Antic Teatre Barcelona, Festival Escena Poblenou

http://www.labuenacia.com/

A placer és un espai a mitja ombra amb música de fons. A Placer és fer el que ens ve de gust, el que ens vingui en gana, èsser Nick Cave per unes hores, dialogar arran de terra, descomposar-nos a petons i transfomar els records… A placer és donar-li una óstia a Donald Trump, una rèplica a temps i una tarda ociosa.


David Franch i Arantza López coincideixen al 2011 a l’animal a l’esquena, treballant en un projecte de videocreació. Interessos comuns en relació a la creació escènica contemporània i trajectòries tan divergents fan que trobin punts en comú i que es decideixin a treballar plegats sota el nom de ¨Labuena Compañia¨.

Al 2013 creen el seu primer espectacle escènic Osos en el agua. Reben el suport econòmic de L’OSIC (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya). Obtenen residència de creació a Azala Kreazio Espazioa (Vitòria), al C. C. Can Felipa i a l’Antic Teatre. L’estrenen al 2014 a la V edició del cicle El meu veí fa performances, Barcelona. Aquesta peça ha estat seleccionada per la Red de Teatros Alternativos i es podrà veure en gira per Espanya durant la temporada 2015/2016.

Actualment estan a punt d’estrenar la peça performativa La dona del sac, a la V Mostra de dansa IN SITU, a l’Arts Santa Mónica, a Barcelona. Per a La dona del sac conten amb la col·laboració de la videocreadora Vanessa Farré. S’ha pogut veure a la IV Mostra de dansa IN SITU, a l’Arts Santa Mònica i al Festival Sismògraf 2016, Olot.


 

>>> Veure Labuena Compañía A Placer (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter