1-4 desembre 2022

Júlia Barbany Arimany

DIVERSIÓN OBLIGATORIA

ESTRENO
Dijous 1 de desembre a les 20:00
Divendres 2 de desembre a les 20:00
Dissabte 3 de desembre a les 20:00
Diumenge 4 de desembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i interpretació: Júlia Barbany Arimany 

Producció: Teresa Vives

Espai sonor: Pol Clusella

Escenografia i disseny de llums: Oriol Corral 

Fotografia: Roc Pont

Disseny cartell: Maria Freire

Coproducció: Antic Teatre i Festival TNT – Terrassa Noves Tendències

Amb el suport de: El Graner centre de creació de dansa i arts vives, mas nyamnyam i La Infinita de L’Hospitalet

https://juliabarbany.hotglue.me/

#diversionobligatoria

A Diversión obligatoria, l’humor s’ha trencat; l’estructura de l’acudit s’ha vist alterada; i les paraules, sons i moviments s’han dislocat. En aquest món d’ombres, un personatge lluita entre la depressió i la diversió.

Partint d’una investigació sobre l’humor, el títol fa referència a “mandatory fun”, una estratègia que suposadament millora el rendiment d’una empresa a partir d’activitats que evoquen una diversió pretesament espontània entre els treballadors.

El “mandatory fun” esdevé el retrat d’una generació deprimida que es manté en l’autoparodia com a estratègia de supervivència. La nova era del posthumor a xarxes entén l’existència des del ridícul i ens dóna la benvinguda a la nova dictadura de l’humor.


Júlia Barbany és una performer i creadora d’escena híbrida que basa el seu treball en l’humor i els límits de la performativitat que ella denomina com a “tova”. La plàstica i l’estranyesa són parts importants del seu treball.

Component del Col·lectiu Las Huecas, ha col·laborat en diversos projectes com a actriu i ajudant de direcció. Graduada per l’Institut del Teatre, també rep formació de performance a la Universitat d’Hèlsinki. Actualment és artista resident del Graner, centre de creació de dansa i arts vives.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter