Coproducció 2014

JUAN NAVARRO

EL PARAÍSO ES UN LUGAR TRANQUILO

.
Durada: 75 min

Una coproducció de l’Antic Teatre i el Graner – Mercat de les Flors, amb la col·laboració del GREC 2014 Festival de Barcelona

Creació i direcció: Juan Navarro
Col·laboració en la creació: Oscar Cornago
Ajudant de direcció: David Pérez
Interpretació i creació:  Muha Madou Jvo, Juan Navarro, Gonzalo Cunill i Rafael Navarro
Direcció tècnica i disseny d’il·luminació: Ferdy Esparza
Vestuari: Nieves Casquete

Agraïments especials a: Semolinika Tomic i Antic Teatre

http://www.juan-navarro.es/

De: Oscar Cornago
Data: 6 març 2014 14:19:17 GMT-03:00
Assumpte: bem vindo ao mundo
Per a: Juan Navarro

Quan ens posem a divagar sobre el que passa en el món i ens referim a la política, l’economia i totes aquelles coses a les que posem noms genèrics, com per a entendre’ns, en el fons no ens enterem de rés, perquè per enterar-se d’alguna cosa un no pot oblidar coses com la por o el desig, que queden més enllà d’aquells grans noms. Per por, una persona pot arribar a fer qualsevol bogeria. Jo vaig estar a punt de matar-me saltant per una finestra d’un hotel sols per por a un incendi, del que en realitat ni tan sols vaig veure les flames. Per por un pot arribar a matar, clar; una gran part d’aquesta violència que tractem d’explicar amb bones o males raons té a veure amb tot això de la por. Quan la gent es juga la vida intentant creuar una frontera, sabent que molts d’ells moriran segur, això sols es fa per por, per por a la pobresa, a la misèria, a no tenir una vida mitjanament digna, i la resta són rotllos patateros, totes aquestes discussions sobre la immigració, Europa, l’economia i tot això, haurien de començar per aquí, parlant de la por i del que un es capaç de fer en determinades circumstàncies.

El paraíso es un lugar tranquilo és un decàleg d’especulacions escèniques sobre la por.


Juan Navarro (1969) té una llarga trajectòria com a performer, actor i director escènic. Des de l’any 2000 es converteix en aliat habitual de Rodrigo García i La Carnicería Teatro, amb el que segueix col·laborant en l’actualitat. També ha treballat durant 25 anys amb directors i companyies sempre relacionades amb llenguatges escènics no convencionals, Roger Bernat (BCN), Marta Galán (BCN), La Fura dels Baus (BCN), Anita Saij (Copenhagen), Einstürzende Neubauten (Berlin), o Sara Molina (Granada).

Com director escènic ha realitzar propostes com Tala, una adaptació de la novel.la homònima de Thomas Bernhard, a més d’espectacles de creació com, Fiestas populares, Agrio Beso, Baby, Nancy Spungen, Pequeño preludio Inmortal, entre d’altres.

També ha treballat en cinema amb directors com Roger Gual, Santiago Zanou o Isabel Coixet.


 

>>> Veure JUAN NAVARRO EL PARAÍSO ES UN LUGAR TRANQUILO (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter