27-30 d'abril del 2023

Juan Navarro

EL COR. PER A QUÈ SERVEIX LA TRAGÈDIA?

Dijous 27 d'abril a les 20:00
Divendres 28 d'abril a les 20:00
Dissabte 29 d'abril a les 20:00

Diumenge 30 d'abril a les 20:00 al Forat de la Vergonya
Idiomes: català / espanyol
Durada: 80 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA

Direcció: Juan Navarro
Direcció musical: Jordi Lalanza
Ajudant de direcció: Manel Barnils
Espai escènic: Manel Barnils
Intèrprets: per definir

#elcor
#elcoro
#peraqueserveixlatragedia
#paraquesirvelatragedia
#cantarballarconstruir
#cantarbailarconstruir
#juannavarro
#manelbarnils
#jordilalanza

Un grup de persones de diferents gèneres, generacions i professions són contractades per formar part d’El Cor. Cap dels participants té relació professional amb la música o les arts escèniques, l’única cosa que tenen en comú és que són aturats.

Un personatge que no és part del grup, el Corifeu, que sí que coneix les regles de l’escenari, els ajuda amb la partitura i els moviments escènics. Mentre assagen s’estableix un debat sobre els desitjos del col·lectiu enfrontats al desig individual.

Una idea els inquieta: Per a què serveix la tragèdia?


Juan Navarro és performer i creador escènic. Des de 1990 forma part del teatre d’avantguarda europeu. Col·labora amb artistes com Rodrigo García, Jan Lawers, Roger Bernat, Einstürzende Neubauten, entre d’altres. Les seves últimes creacions són En lo alto para siempre de David Foster Wallace, El BosqueTala de Bernhard.

Jordi Lalanza és titulat en Direcció d’orquestra (ESMUC), Composició (Cons. Badalona) i Teoria i llenguatge musical (Cons. Liceu). En el vessant pianístic, estudia amb el Doctor-Catedràtic Leonid N. Sintsev a Sant Petersburg i a Barcelona.

Manel Barnils és arquitecte i recentment titulat en disseny escenogràfic. Ha treballat més de 20 anys en despatxos com a projectista i, actualment, combina el teatre amb la música.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter