4-7 d'abril

JOEL MARTÍ i PABLO MOLINA

Random

Dijous 4 d'abril - 20:00
Divendres 5 d'abril - 20:00
Dissabte 6 d'abril - 20:00
Diumenge 7 d'abril - 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Companyia: Joel Martí i Pablo Molina
Disciplines: equilibris, contorsió, cable acrobàtic, dansa, teatre
Direcció i interpretació: Joel Martí i Pablo Molina
Creació/selecció musical: Pablo Molina
Creació de llums: Conchita Theilu Minado

Amb el suport de La Central del Circ, DMAM (abans De mar a mar- Pyrénées de Cirque) i CircusNext.

Projecte beneficiari del dispositiu Fondo de Creación del proyecto de cooperación transfronterizo. De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb suport de La Central del Circ i el Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals. Projet lauréat de la plateforme Circus Next JTCE platform.

http://soyjoel.wixsite.com/random

 

L’amor del risc!

Random és un espectacle que explora les situacions teatrals fins als seus límits, de vegades caient en l’absurd o l’excentricitat total, amb molta naturalitat.

Amb aquest primer espectacle, Joel Martí i Pablo Molina juguen línies que voregen el perill, buscant un paisatge fresc amb una sinceritat gairebé cruel.

Equilibris, contorsions, cable, dansa, teatre i diàlegs inquietants per a una història tot just creïble, narrada per aquest duo a la personalitat “borderline”, a punt per a qualsevol cosa. Els agrada el que fan i, sabeu què? Es nota!


Pablo Molina, 24 anys, verticalista i ballarí. Format a l’escola de Circ Rogelio Rivel i en Le Lido. Ballarina des dels 10 anys en estils del carrer. Gira en estiu 2016 amb l’espectacle de fi de formació de Le Lido (Toulouse). Destaca també la participació en Arto Festival de Rue amb el sol Miniatures i l’actuació en Cirque aux Jacobins del programa Européenne de Cirques.

Joel Martí Melero, 27 anys, equilibrista i acròbata al cable. Format a l’escola de circ Balthazar, a l’escola de teatre excèntric i clown Le Samovar i a l’escola de circ de Toulouse Le Lido. Entre les seves experiències artístiques destaquen l’espectacle-sopar Un foc lent (2012), la gira amb el número d’acrobàcies al cable boig i l’espectacle Pals, amb la companyia Cíclicus.

Neerpelt, Belgique, le 31 mai 2018. Joel Marti & Pablo Molina présentent Random dans le cadre des preselections de Circus Next Platform.
Subscriviu-vos a la nostra newsletter