21 de juliol del 2023
CANCEL·LAT PER MALALTIA

Producció 2022/23

JUANA DOLORES

* HIT ME IF I'M PRETTY * o la princesa moderna

Divendres 21 de juliol a les 20:00
CANCEL·LAT PER MALALTIA
Idiomes: català i castellà
Durada: 75 min
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
ATENCIÓ: aquesta peça conté imatges estroboscòpiques, violència, continguts sexuals explícits, paraules malsonants i sons que poden ser molestos.
Edat recomanada: +18 anys

Autor (direcció, dramatúrgia, interpretació):
JUANA DOLORES
Ajudant de direcció:
AMANDA G. ELEUTERIO
Audiovisuals:
AMANDA G. ELEUTERIO [MORDISCO STUDIO] i JUANA DOLORES
Disseny tècnic audiovisual:
MARTIN ELENA
Pantalles:
KIKE BLANCO
Construcció de les pantalles:
JOSE IGNACIO NORO
Música:
MODEST FERRER [FERAL STUDIO]
Comissariat polític:
ELOI GUMMÀ
Comissariat artístic: 
SANDY MOLDAVIA I JUANA DOLORES

Producció:
ANTIC TEATRE

Coproducció:
CASTILLO DE DIAMANTE, FESTIVAL TEMPORADA ALTA (2022) i FESTIVAL GREC  (2023)

Amb el suport de: BECA CREA 2021 DE ICUB (INSTITUT DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA) I DE L’ICEC (INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA)

#juanadolores
#hitmeifimpretty
#laprincesamoderna

* HIT ME IF I’M PRETTY * o la princesa moderna és un míting que forma la segona part de la trilogia UNA NOVA CONSTITUCIÓ –hipòtesis i  imatges en femení– (2020-) [la primera és # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *]. A partir d'”El Príncep” de Maquiavel, una de les primeres obres de la filosofia política moderna  que data del segle XVI, i “El príncep modern” de  Gramsci, feminitzo el príncep en una princesa nacional i popular, estimada i temuda, que, després de ser humiliada i violada, torna al seu   castell i proclama i defensa la sobirania de l’objecte de desig des d’una ofensa feminista.


Juana Dolores. Soc escriptora. També actriu, dramaturga i directora d’escena. I vídeoartista. La meva obra parteix de la tensió entre les ideologies i la bellesa. He publicat Bijuteria (56a edició del premi de poesia catalana Amadeu Oller, 2020, Edicions Galerada) i I SI UNA NACIÓ DESFILANT PER UNA CATIFA VERMELLA –rèquiem català–. En teatre he escrit, dirigit i interpretat # JUANA DOLORES # massa diva per a un moviment assembleari (2019-2020) i * HIT ME IF I’M PRETTY * (2022). Després de treballar exclusivament amb imatges d’arxiu a LIMPIEZA (2020) i SANTA BÁRBARA (2020), MISS UNIVERSO (2021) és la meva primera peça audiovisual de caràcter cinematogràfic.

Juana Dolores
Amanda G. Eleuterio
Subscriviu-vos a la nostra newsletter