Coproducció 2017

IGNACIO GALILEA / SUSANA GOULART / CARLES LÓPEZ

Goldengas

.
Durada: 90 min

Direcció: Ignacio Galilea
Performer: Susana Goulart
Música: Carles López
Foto: Jordi Plana
Il·luminació: Ignasi Solé
Coproducció: Antic Teatre (BCN), Konvent (Berguedà) / El Graner (BCN)

Agraïments de Susana Goulart:
A las mevas estimades Semo i Sanja Tomich per tot i més!
Als estimadíssimos amics del Konvent, Pep, Rosa, Eduard, Elsa, Joan, Jordi Plana i Javier.
A Catarina Costa, Elisabeth Ruiz e Elena Carmona pel seu temps fora del temps.
A Viviane Calvitti, Mònica Muntaner, Llum Baraldés, Jenny Larson, Lola Angeles i Charo Parra Oliva pel seu suport físic i emocional.
A las nenas del Antic, Merche, Carmen, Jasmin, Andrea i Lídia.
Els nois del bar sempre atents i afectuosos.Al Albert, técnic de l’Antic.

A Satyaprem per les seves increïbles ensenyaments de la ment i al meu estimadíssim amic i mestre Gustavo Preto Pacheco venerado Lama Yeshe Gyatso, que li dedico aquesta performance.

A Ana Rovira per haver-me il·luminat i per descomptat a Carles Lopes e Ignacio Galilea. Sense ells no hagués estat possible.

www.galileaperformance.com

GOLDENGAS és una performance que basada en una experiència real, ens mostra metafòricament, la relació d’una dona amb la seva pròpia energia i com ella es transforma quan decideix utilitzar-la de manera diferent. Passant, d’allò desastrós de la societat actual, al cel dels superherois.
GOLDENGAS es la prova que convertir la merda en or, la sang en llet o el gas en perfum, està a l’abast de tothom.

GOLDENGAS és una performance sociodèlica, que de forma crítica i irònica, es val de multitud de referències universals i d’una semiòtica molt variada, per provocar multitud de sensacions i de lectures trobades al mateix temps.
Tècnicament parlant és una barreja entre; art d’acció, teatre experimental i interacció amb audiència i vídeo.
Partint de la base creada a 50 movimientos de Sudra para cèl·lula flamenca coproduït i presentat a l’Antic Teatre, Susana Goulart i Ignacio Galilea tornen a col·laborar junts.


Ignacio Galilea
Neix a Madrid. Estudia a les Escuelas de Artes y Oficios nº1 y nº 10” de Madrid, comença la seva carrera com a dibuixant i il·lustrador. Cofundador del segell editorial independent Cómic Produkziones Infinitas. Com a pintor des de 1992 exposa en diverses galeries d’Espanya, Itàlia, Brussel·les i Lima (Perú). Com a performer ha format part de la companyia Arte Ritual Ordelot durant tres anys. És cofundador conjuntament amb el poeta Julius Mirlo, del grup d’intervenció en espais públics Mudanzas Contemporáneas. Actua com a performer amb Marcel·lí Antúnez Roca a la gira de Hipermembrana (Mechatronic performance). Ha participat com artista d’acció en nombroses trobades i festivals com per exemple; Contemporary Art Museum (Nàpols), Art Futura 07 (Barcelona), BEM 07 (Burgos), La Fabrika (Padova), MoisMulti (Quebec), III Encuentro Internacional El Arte es Acción 09 (CDN / Madrid), Antic Teatre (Barcelona), Overtoom 301 (Amsterdam), Recyclart (Brussel·les), MEM Festival (Bilbao), ExTeresa Arte Actual (Mexico DF)…
Com a comissari independent i organitzador d’esdeveniments és responsable del Festival de performance ACCIONesLEÓN 09 (Ayuntamiento de León) i actualment del comissariat entre d’altres, dels esdeveniments de performance realitzats als espais; Barlok i Artpotheek (Brussel·les).

Susana Goulart
Artista polifacètica, diplomada per la Royal Academy of London, professional de la dansa contemporània. Com a actriu, performer, coreògrafa i directora, ha col·laborat en diversos projectes creatius de l’escena internacional, cinema i televisió. Entre ells destaquen: La Fura dels Baus Faust Damnation; Perfume, the story of a murderer; Els Comediants Dimonis, Carles Santos La Pantera Imperial, Nuria Espert Turandot, Roman Polansky Bitter Moon, Alain Delon Dancing Machine, Las Malqueridas Malqueridas, Jordi Cortés De Cara, Mónica Naranjo Tarántula, Hansel Cereza Click entre otros.

Carles López es músic, productor i Dj nascut a Barcelona. Ha actuat en més de 50 països, a tot tipus d’esdeveniments, clubs i festivals entre ells: Sónar (Barcelona, New York), Sziget Festival (Budapest), Ars Electronica (Linz), Microwave Festival (Hong Kong), Big Day Out (Sydney), Red Bull Academy (Oporto), Ushuaia Beach Club (Ibiza) o en el MTV Awards / EMA Europe (Belfast). Ha creat música per Alejandro González Iñárritu (Amores Perros, Babel), Sol Picó Cia de Dansa, Marcel·lí Antúnez, La Fura dels Baus o Sergi Faustino.
Les seves creacions musicals són una barreja de diferents estils d’electrònica experimental que generen atmosferes complexes i emotives. Sons orgànics i ritmes trencats.


 

>>> Veure Ignacio Galilea / Susana Goulart / Carles Lopéz GOLDENGAS (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter