El 25 i 26 d'octubre

HELENA i JULIA MARTOS

Cartografías Derivadas

Noves tecno- logies
Dijous 25 d'octubre a les 20:00
Divendres 26 d'octubre a les 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Performance, dansa i noves tecnologies

Creació i interpretació: Helena i Julia Martos
Assistència artística: Quim Bigas Bassart
Disseny de llum: Ángela López

Residències artístiques: L’Estruch – Fabrica de creació en les Arts en Viu, Sadadell (Barcelona), CAS (Sevilla), La Caldera (Barcelona), Centro de Creación Contemporáea de Andalucía (Córdoba).

Suport: Ajudes Injuve a la Creació 2015. Ministeri de Cultura.

http://www.juliamartos.com/

INSTAGRAM: lajuli_ #cartografíasderivadas #helenayjuliamartos

Com crear una partitura comuna?
Cartografias Derivadas és una col·laboració entre una ballarina i una vídeo-artista que investiga les formes d’articulació a través de les quals el cos i la càmera componen un diàleg a escena. Partint de la premissa de què el cos en moviment genera infinites imatges, i la imatge filmada es sòlida i roman, ens interessa traslladar ambdues qualitats: donar solidesa al cos i que la imatge sigui capaç de divagar, de transformar-se.


Helena Martos és ballarina i coreògrafa amb base a Portugal/Espanya, i participa del col·lectiu This Takes Time. Julia Martos és videoartista i coordinadora del col·lectiu de cinema experimental SCC. Ambdues col·laboren des de 2013 investigant la unió entre el llenguatge cinematogràfic i videogràfic a través de diferents formats com la vídeo-dansa, la instal·lació i la performance. El 2015 reben una de les ajudes de l’INJUVE a la Creació per a la investigació de Cartografias Derivdas, primer projecte escènic, estrenat a l’octubre de 2017 en el mes de dansa de Sevilla.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter