1 de gener del 2024

FESTA CAP D'ANY 2024 A L'ANTIC TEATRE ///// CANCEL·LADA ////

COMUNICAT OFICIAL ANTIC TEATRE FESTA DE CAP D‘ANY 2024
Lamentem anunciar que queda anul·lada la festa de final d'any per un problema tècnic sobrevingut. A dia d'avui no ens dona marge per solucionar-ho abans de diumenge. Disculpeu les molèsties.
Si heu comprat l'entrada online a través d'Entradium o OneBox rebreu automàticament la devolució en el compte on heu fet la compra. Si heu comprat l'entrada físicament durant el dia d'avui el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres per tramitar el seu retorn. Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a anticteatre@anticteatre.com.
Des de l'Antic continuarem treballant per la comunitat i el teatre.

COMUNICAT OFICIAL ANTIC TEATRE FESTA DE CAP D‘ANY 2024
Lamentem anunciar que queda anul·lada la festa de final d’any per un problema tècnic sobrevingut. A dia d’avui no ens dona marge per solucionar-ho abans de diumenge. Disculpeu les molèsties.
Si heu comprat l’entrada online a través d’Entradium o OneBox rebreu automàticament la devolució en el compte on heu fet la compra. Si heu comprat l’entrada físicament durant el dia d’avui el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres per tramitar el seu retorn. Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a anticteatre@anticteatre.com.
Des de l’Antic continuarem treballant per la comunitat i el teatre.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter