Els Dimecres Antic Teatre Cabaret

¡El Desplume!

Els Dimecres:

14 de Febrer, 21 de Març, 18 d'Abril,
23 de Maig, 20 de Juny

a les 21:00
Durada: 90 min
Entrades: 10 euros
Comprar
entrades

Mestre de cerimònies: Victor Guerrero

Star: Brigitta Lamoure

Mite: Gilda Love

Organitza: Eduardo Gión i l’Antic Teatre

El Desplume! es un espectacle que es basa en el cabaret de la Barcelona “canalla” dels anys 70.

Un record i homenatge a aquells artistes i locals, que van convertir una Barcelona gris i fosca en un somni de color, a cop de plomes i lluentons, per unes hores.

El Desplume crea aquella atmosfera on el públic es deixa portar per un mestre de cerimònies, Víctor Guerrero, una nova estrella, Brigitta Lamoure i un mite, Gilda Love, a més de molts artistes convidats.


Eduardo Gión

Director de cine, teatre i documentalista.
Ha treballat com ajudant de direcció de curtmetratges i llargmetratges en 35mm. Escriu i produeix reportatges per revistes com Candy Magazine, Paraíso Magazine o Odda Magazine. Els seus documentals s’han pogut veure a festivals com Sitges, Portland o Nova York.

Víctor Guerrero
Estudia en el Liceu Francès, per més endavant estudiar belles arts. S’especialitza en el mètode Grotowsky i en cant i dansa. Això el porta a treballar en el món del cabaret dels 70 i 80, convertint-se en una de les primeres figures com a mestre de cerimònies i presentador. Treballa en els millors locals i cabarets, portant la seva fama i el seu nom a ser respectat per tota la professió per el seu estil a ser únic.

Gilda Love
Mítica icona de la Barcelona més transgressora i “canalla” dels 70 i 80. Transformisme patri, va actuar en els cabarets més emblemàtics de Barcelona i París. Tot un mite.

Brigitta Lamoure
Un dels transformistes més autèntics en l’actualitat, el seu personatge Còmic a envaït de tendresa i cor a tots els espectadors de Betevé (Barcelona Televisió), al seu programa Codi de Barris.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter