Coproducció 2014

Diana Gadish

LUCY LIVE

.
Durada: 50 min

Creació i interpretació: Diana Gadish
Asistencia artística: Amaranta Velarde i Michael Gadish
Disseny de llums: Joana Serra

Co-producció de l’Antic Teatre / Adriantic

Amb la col·laboració de CRA’P

http://www.dianagadish.com/

L’estètica de cabaret, cafè-teatre i vodevil és utilitzada com a estereotip d’entreteniment. No obstant això, el típic espectacle d’entreteniment no s’acaba de materialitzar. Lucy Pussy, la protagonista, no és capaç d’entretenir el seu públic com suposadament hauria de fer. Justament d’aquesta incapacitat sorgeix una cosa nova, un món ple de possibilitats d’acció que van més enllà del que està preestablert, de manera que es crea una atmosfera indiscernible on la precarietat acaba desvelant la seva bellesa.


Diana Gadish, es va graduar en el 2007 de S.N.D.O. (Estudis Superiors de Coreografia a Amsterdam). Des de llavors ha treballat com a intèrpret en varis projectes de dansa- teatre-performance-clown a Holanda, Suïssa, Alemanya, Àustria i Espanya. Al 2008 va començar a treballar com a clown al costat de Jango Edwards, qui li va dirigir el solo Genesis Joplin (2010), amb el que segueix actuant a Espanya i a l’estranger.


 

>>> Veure Diana Gadish LUCY LIVE (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter