20 de gener 2022

Da::Ma (David Caño & Mauri Ibañez)

On tornar?

ESTRENA
Dijous 20 de gener a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 5 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

 Veu i textos: David Caño

 Música i projeccions: Mauri Ibañez

 Disseny il·luminació: Rubèn Taltavull

#OnTornar
#DaMa

Da::Ma ens presenta un espectacle visual i sonor que combina la veu i els textos de David Caño amb la sonoritat i els audiovisuals de Mauri Ibañez. És una sessió en directe on l’electrónica, amb tocs industrials, es fusionarà amb els versos durs i despullats, a voltes fragmentats, d’en David Caño. Tot amb una posada en escena austera i boirosa, volgudament onírica.

On tornar? ens parla de zones devastades, de territoris desconeguts, de terrenys fronterers, de petites ermites abandonades, d’amors que frisen per sobreviure, de nit i de ciutat, de ferides obertes, de desig i dels petits refugis que encara queden i on podem trobar-nos… després de tot, malgrat tot, encara.


David Caño ha publicat vuit llibres de poesia i ha guanyat diversos premis, el darrer dels quals ha estat els Jocs Florals de Barcelona 2019 pel seu poemari Un cos preciós per destruir. De presència constant als escenaris, ja sigui en solitari o amb el grup musical Ovidi4, ha experimentat la seva vessant més orgànica o corporal amb performances com Hematoma, i la més lúdica i experimental juntament amb en Gerard Altaió i Els Nois Tutú. Da::Ma és el seu darrer projecte, una combinació d’electrònica, noise i poesia; un espectacle visual i sonor que combina la veu de David Caño amb la sessió en directe del DJ Mauri Ibañez.

Mauri Ibañez és DJ, productor musical i creador d’actes performatius des dels anys 90. També ha col·laborat en premsa musical. Ha participat en diferents projectes artístics i ha actuat en la majoria de grans festivals catalans, estatals i francesos. El seu treball es caracteritza per una sonoritat que mai no deixa indiferent i que combina amb elements performatius i visuals.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter