Producció pròpia 2015

COLECTIVO N-340

Carretera N-340

.
Durada: 105 min

Creació: Colectivo N-340 (Itxaso Corral, Óscar Bueno, Diana Delgado-Ureña y David Mallols)
Intèrprets: Itxaso Corral, Óscar Bueno y David Mallols
Organisme escènic: Colectivo N-340 / Diseño de iluminación: Carlos Marquerie
Tècnic en gira: Roberto Baldinelli
Assessoria tècnica: Oscar Villar
Intèrpret de Signes: Albert Llaurens
Narradora descriptiva: Chari Muñoz
Pensar el llibret: Roger Adam y Colectivo N-340
Traductors: Lali Alvarez, Blanca Garcia, Roger Muntés, Ganecha Gil, Joan Yago

Cia resident a El Graner, centre de creació

Una producció de l’Antic Teatre

Amb el suport del Departament de Cultura 

Gràcies a:
Enrique, Marisa, Ana, Javier de la sala la Quemá, la Banda Morisca, Colectivo Arriero, Jorge, Martín de la Térmica, Louise, Ana, Pepa, Pedro, Zambo, Abraham, Centro Negra, el río Segura, Fátima, Diana, Pau, Lupe, Nieves, Maite, Tasca Eulalia, Empar, José Luis, Portillo, Lina, a la gente que nos recibió a nuestra llegada el 31 de Julio en el Antic Teatre, Getse, Paulina, Marta, Carlos, Roberto, Lali, Roger, Blanca, Joan, Chari, Albert, Roger, Marta, Manel, Jaime, Oscar, Sergi, Mario, Itxaso, Óscar, Diana, David i si ara mateix penses “a mi també m’han de donar les gràcies”, efectivament, et donem les gràcies!

www.sincroniasalioli.com

Carretera N-340 porta a escena geografies íntimes y polítiques. Durant el passat mes de Juliol vam recórrer la carretera N-340 que comença a Puerto Real, Cadiz i acaba a la Plaça Espanya de Barcelona. Compartim l’experiència de recórrer 1.248 km de costa entre Cádiz i Barcelona portant en les maletes preguntes sobre la nostra identitat individual i col.lectiva, sobre les nostres formes d´estar juntes.
Ens apropiem de la memòria i del territori. Convoquem cos i llenguatge per travessar geografies suposadament conegudes. Res del que era roman. Morim, ressuscitem, som aquí. Invoquem la presència. El lloc de l´acció és “estar amb”.


Col·lectiu N-340 som un equip de recerca en arts. Entenem la pràctica artística, el pensament i la producció com a elements interrelacionats al mateix nivell. La creació artística final serà llavors un ecosistema que integri totes aquestes decisions de les quals deriven una implicació i una ètica determinades. L’equip de treball de Carretera N-340 es configura amb l’objectiu de generar un procés de recerca escènica en el qual cadascun segueixi desenvolupant la seva pròpia trajectòria artística individual, al mateix temps que es crea un espai de trobada i treball col·lectiu. Conèixer, explicar i crear espais de comunicació amb l’altre, d’intercanvi d’eines de recerca i creació artístiques i de reflexió sobre el col·lectiu i les maneres de fer i estar junts. Generar trobades amb el públic on tot aquest coneixement es posi en circulació. El fet escènic com a trobada. Trobar-nos, mirar-nos. Qui sap si fins i tot, veure’ns.


 

>>> Veure COLECTIVO N-340 Carretera N-340 – Con Narración descriptiva en catalán (OBRA COMPLETA)

>>> Veure COLECTIVO N-340 Carretera N-340 – Con interpretación de signos en catalán (OBRA COMPLETA)

>>> Veure COLECTIVO N-340 Cuaderno de Bitácora (OBRA COMPLETA)

Per veure els vídeos de l’espectacle complet, sol·liciteu las contrasenyes per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter