KOVENT A L'ANTIC
3 de novembre

Cia. LA TROPICAL: ELENA TARRATS, BRU FERRI, MARTÍ SANCLIMENT

p de carn: acció poètica en tres actes

Konvent a l'Antic
Diumenge 3 de novembre a les 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació col·lectiva, música, dramatúrgia i performance:
Elena Tarrats
Bru Ferri
Martí Sancliment

Projecte realitzat en residència a: Konvent Zero

Assessorament de moviment: Maria Salarich

Selecció d’autors: Maria Cabrera / Guillem Gavaldà / Maria Sevilla / Martí Sancliment / Sara Bailac / Guim Valls / Oriol Salueda / Mireia Calafell / Bru Ferri / Gabriel Ventura / Princesa Inca / Pablo Macho

Organitza: Konvent de Cal Rosal i Antic teatre

https://konventzero.com/

#elenatarrats
#poesia
#poetry
#recital
#teatre
#novesdramaturgies
#bruferri
#martisancliment
#performance

p de carn és una performance a partir de poesia contemporània catalana. Un espectacle transdisciplinar fruit de l’experimentació escènica. Prosa poètica i poesia que il·lustren un mapa i una geografia del que són els grans buits, les lluites i les pors de la nostra contemporaneïtat. Escenificació de poesia actual, investigant amb nous llenguatges escènics i sonors per compartir poesia en viu més enllà dels habituals recitals.

Creació en escena sense pretensions per parlar d’un no-temps i d’un no-lloc, transitant a través de la contundència, de la bellesa i de les fenodescripcions del material poètic per entrar-hi i descobrir-ne l’essència. Com sonen les paraules? Com es performen les textures? I les olors? Quin ritme tenen?


La Tropical és una companyia formada i creada per l’actriu, cantant i ballarina Elena Tarrats, el músic i artista transdisciplinar Bru Ferri i el director i dramaturg Martí Sancliment amb l’objectiu de compartir la recerca i creació artística. p de carn és el primer espectacle d’aquesta companyia.

De forma independent, aquest any 2019 Elena Tarrats ha participat a produccions com Maremar de Dagoll Dagom o l’espectacle Jerusalem, sota la direcció de Julio Manrique a més del duo Lico y Pery amb Marc Vilajuana. Bru Ferri ha publicat aquest any el seu disc homònim, Bru Ferri i desenvolupa el projecte Outkid de veu i percussió conjuntament amb Rodrigo Hernández. Martí Sancliment ha presentat aquest any el seu text Estampar a la terra i prepara actualment l’espectacle Llengua de Babel amb la coreògrafa Maria Salarich.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter