12-14 de maig 2022

Assi Weitz / Javier Murugarren

Second chance

ESTRENA
Dijous 12 de maig a les 20:00
Divendres 13 de maig a les 20:00
Dissabte 14 de maig a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Concepte i performance: Assi Weitz, Javier Murugarren

Dramatúrgia y assistència de direcció: Carmelo Fernández

Fotografía: Suzy Vilchez

https://www.hobelasai.com/

Second Chance (SC) és una performance basat en una convulsió de solcs rítmics, moviments estranys i texts punxants. Una pretensió de punk postfolkròric i flamenc heretodox, un fluix de vers lliure i moviment dissident. SC és la banda que mai no ho va aconseguir, el somni que mai no es va complir. SC articula escenes on l’absurditat i la sàtira esdevenen mecanismes de supervivència mentre orquestra un abandonament catàrtic a l’acció com a eix narratiu; la persistència explosiva i frustrant de no arribar mai al seu destí.

SC posa a prova les fronteres entre el coneixement i la integració, l’escena i el llenguatge, l’execució directa i l’elaboració premeditada per tornar a fracassar, però fracassar millor.


Residents a Àmsterdam. Weitz (Austria/Israel; bateria, performer i artista visual) i Murugarren (Euskadi; performer, músic i artista tèxtil) han realitzat diverses col·laboracions en els últims anys en les quals l’ús de música en directe ha estat un element principal. La seva investigació actual consisteix a interrogar a fons les capacitats dels instruments musicals —en aquest cas, la bateria, la veu i el cos— per vessar una corrent de moviment, acció, experimentació sonora i visual al servei subconscient de la imaginació.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter