Produccions pròpia 2015

Projecte Artístic comunitari “Mou-te Babel” amb els infants i adolescents veïns del barri de St. Pere Sta. Caterina i la Ribera

Mou-te Babel

.
Durada: 30 min

Creació i interpretació: Eva Navarro, Ludmila Bujía, Ekhiñe Otaño, Ouissal Boumahdi, Aitana Micha, Doha Antari, Cristian Otaño, Giulia Cortés, Iker Casasayas, Lucía Guzmán, Àlex Casasayas, Alèxia Escarceller Cid, Mohamed Amine Boumahdi 

Direcció: Isabel Ollé i Quim Cabanillas

Produccio: Antic Teatre

Col.laboració: Casal Sdia del Convent de Sant Agustí

Amb el suport de la Fundació La Caixa i el Districte de Ciutat Vella

http://www.tea-tron.com/anticteatre/blog/mou-te-babel/

Mou-te Babel vol apropar la dansa i el moviment a tots els infants i adolescents del barri, fent-los capaços d’experimentar amb el cos totes aquelles idees que sorgeixin, volent que siguin lliures d’expressió. Al mateix temps, apropar-los al teatre i que el sentin com a Casa, com un espai destinat a la creació, i amb l’ajuda de totes les persones vinculades fer que la màgia i gairebé tot el que imaginem sigui possible.


Isabel Ollé i Quim Cabanillas 
Ens coneixem l’any 2010 en unes sessions de Shiatsu com a pacient i Shiatsu-Shi. Des de la primera sessió percebem un punt d’unió entre les nostres disciplines: el centre com a origen del moviment. D’altra banda, el coneixement i l’experiència de tots dos sobre el moviment, Isabel Ollé (dansa) i Quim Cabanillas (arts marcials) fa que sigui més fàcil de posar en pràctica el concepte. D’aquí prenem junts el nostre camí professional creant QuimBel-do i apropant el moviment i la dansa a persones de totes les edats i caires potenciant les vessants més creatives.
Dirigim artísticament des de l’any 2011 els projectes artístics comunitaris de l’Antic Teatre. Col.laborem amb l’Ateneu de les Arts de Viladecans i el nostre treball també ha estat produït en un projecte de col.laboració entre el Festival Al Carrer de Viladecans i la Fira Mediterrània de Manresa.


 

>>> Veure ANTIC TEATRE & QUIMBEL-DO (Isabel Ollé i Quim Cabanillas) Projecte Artístic comunitari
Mou-te Babel
(OBRA COMPLETA)

>>> Veure Antic Teatre & QuimBel-do (Isabel Ollé i Quim Cabanillas) Projecte Artístic comunitari
Mou-te Babel
(OBRA COMPLETA)

Per veure els vídeos de l’espectacle complet, sol·liciteu las contrasenyes per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter