2022-2023
El primer dimecres de cada mes

Antic Teatre Cabaret

El Desplume!

Cicle mensual
Els dimecres:

8 de febrer
8 de març
12 d'abril
17 de maig
21 de juny

a les 20:00
Durada: 90 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Mestre de cerimònies: Victor Guerrero
Organitza: Antic Teatre

 

El dimecres 12/04 la funció començarà excepcionalment a les 19:15 h amb la projecció del documental dedicat a Juan Alonso, més conegut com “La Bocas”, personatge i amic que ha aparegut en més d’un Desplume.

Torna El Desplume! Antic Teatre recupera la màgica bogeria del cabaret més canalla de Barcelona. De la mà de l’incombustible Victor Guerrero i del seu alter ego, Toni Arroyo. Dues llegendes del Paral·lel barcelonès que omplen les nits de diversió, luxe i glamur acompanyats sempre pels artistes més coneguts del music-hall.

Reserva una taula amb consumició a peu d’escenari per 18 €. El pagament es fa en efectiu a taquilla i amb reserva prèvia a vicmalge@hotmail.es.


Victor Guerrero.

Estudia al Liceu Francès, per més endavant estudiar Belles Arts. S’especialitza en el mètode Grotowsky i en cant i dansa. Això el porta a treballar en el món del cabaret dels 70 i 80, convertint-se en una de les primeres figures com a mestre de cerimònies i presentador. Treballa en els millors locals i cabarets, portant la seva fama i el seu nom a ser respectat per tota la professió per el seu estil a ser únic.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter