15 maig 2022

ANAÏS BERTRAND

MORE THAN HUMAN - A Cyborg Series

Diumenge 15 de maig a les 20h
Durada: 80 min
Entrades: 5 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

Artistes: Moon Ribas, Kai Landre, Neil Harbisson, Lukas Zpira

Hackers del cos: Fenix Binario, Berta Slow

Directora: Anaïs Bertrand

Videògrafs: Anaïs Bertrand, Jerónimo Sarmiento, Laura Hzurriaga

Editors: Diogo Vale, Callum Millward 

https://www.anaisfilmmaker.com/

La sèrie More Than Human – A Cyborg Series s’inspira en qüestions filosòfiques sobre la condició humana, però també en l’experimentació sensorial i l’herència ciberpunk de les històries de ciència ficció. Els artistes cíborgs ofereixen una dimensió totalment nova de la realitat.

Els implants realitzats als cossos dels artistes que s’han convertit en cíborgs amplien els seus sentits, acostant-los sovint al món natural i oferint-nos una nova interpretació del món.

Com podem definir un artista cíborg avui dia? Quina perspectiva artística proposa aquest moviment? La humanitat és a les portes d’un nou món?

Aquesta sèrie pretén plantejar aquestes preguntes i debatre-les a través de cinc històries il·lustrades les artistes cíborg Moon Ribas, Kai Landre, Neil Harbisson, Lukas Zpira i els hackers corporals Berta Slow i Fenix Binario.


Anaïs Bertrand és una periodista i directora francesa apassionada per l’art i els fenòmens socials. El seu darrer treball dedicat a l’evolució artística i la ciència la va portar a fer la sèrie More Than Human per destacar el moviment cyborg i el futur de la humanitat.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter