SUSPÈS
17 març

ACATS – Desobediència Cultural

Nosotros No Olvidamos

Dimarts 17 de març a les 19:30
Durada: 90 min + 45 min

Estrena pública del documental Nosotros No Olvidamos i posterior debat amb Juanjo Álvarez, membres de l’equip i ponents convidats

Direcció, guió, muntatge i fotografia: Damià Puig
Guió, investigació i ajudant de direcció: Estíbaliz García
Producció i banda sonora: Sergi Fàbregas
Comunicació i xarxes socials: Anna Coll
Premsa: Ana Vallina
Animació i disseny: Daniel Soms
Producció executiva i traduccions: Rafa Salazar
Comunicació i ajudant de producció: Laia Sanz
Subtítols: Laura Humet
Finalització Video: Tomás Navarro
Finalització So: Joan Rovira (Sonon Audiovisuals)

Autoproducció, finançat a través de crowdfunding

https://acats.cat/

#NosotrosNoOlvidamos
#EvitemLaPrescripció
#PedroAlvarez
#PlataformaPedroAlvarez

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna les projeccions de Nosotros No Olvidamos.

El 15 de desembre de 1992, Pedro Álvarez, un jove de 20 anys de la Verneda, es dirigí com cada dia a trobar-se amb la seva companya a L’Hospitalet de Llobregat.
Poc després, és assassinat en una discussió de tràfic a mans d’un Policia Nacional. Un policia que, al llarg d’aquests 26 anys, s’ha beneficiat d’un sistema judicial fet a mida per a la seva impunitat, d’unes Forces de Seguretat de l’Estat corporativistes i d’uns representants polítics incapaços de plantar cara a qualsevol causa d’abús policial. 

Un assassinat que prescriu a finals de 2020. Nosotros No Olvidamos és un documental creat al servei de la lluita contra aquesta prescripció.


ACATS és una productora audiovisual autogestionada que reuneix diverses creadores del món del documental. Una eina per compartir recursos i fer-nos més capaces de generar contingut lliure de mordasses.

Els nostres objectius són donar veu als moviments socials que dia rere dia estan lluitant als carrers per un món millor. Fer front a la criminalització sistemàtica a la que es veuen sotmeses les activistes i dissidents a través dels mitjans de comunicació hegemònics tot mostrant la seva vessant més humana. I finalment, recuperar la memòria històrica dels moviments socials a través de la publicació d’obres en les que hi hagi un gran recull documental de les experiències viscudes.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter