Producció 2021

Søren Evinson

Just Desire

.
Durada: 70 min

EN GIRA

2022
27-30/01 i 3-6/02 | Antic Teatre (Barcelona)

2021
18-19/02 | Festival Sâlmon – Mercat de les Flors – Sala Pina Bausch (Barcelona)
25-28/02 | Antic Teatre (Barcelona)
4-6/03 | Dansa Quinzena Metropolitana – Antic Teatre (Barcelona)
10-11/03 | Le Phénix (Valenciennes, França)
9-12/12 | Antic Teatre (Barcelona)

 

Concepte, textos, interpretació: Søren Evinson

Dramatúrgia: Florine Lindner

Música: TRIIM i Dani Papell

Disseny de llum: Julia Bauer

Disseny de vestuari: Samara Scott

Imatge: James Trimmer

Producció: Kena Rodríguez Kuhn

Just Desire és una co-producció d’Antic Teatre, Le Phénix (Valenciennes) i Dansa Quinzena Metropolitana de Barcelona

Amb el suport en residència de El Graner-Mercat de les Flors, Theaterhaus Berlin Mitte i Espace Pasolini (Valenciennes)

http://sorenevinson.com/

Suau, brillant, llis i continu, Just Desire és com els acabats dels objectes de consum més inspiradors del nostre temps. Com un telèfon de gamma alta, un perfum de luxe o el cotxe més ràpid del món —el Tesla Roadster— la performance se’ns ofereix com l’objecte del nostre desig.

Just Desire és un solo que ens proveeix d’una sèrie de fantasies delirants articulades totes elles en relació al desig. La interacció fluïda i constant entre els materials i l’intèrpret crea una seqüència que pren dels imaginaris mainstream de la nostra cultura, però que s’endinsa en llocs insondables. En aquesta cascada inesgotable d’acció, paraula i cant, la performance especula més enllà de la noció d’un jo i de la idea d’una col·lectivitat desarticulada.


Søren Evinson estudia a l’Institut del Teatre de Barcelona i més tard completa un Màster en estudis de performance per la Universitat de Londres on es gradua amb honors. Viu 6 anys a Londres desenvolupant la seva pràctica artística principalment en col·laboració amb altres artistes com Oreet Ashery i Karen Christopher. En el seu primer treball, Homage to the Idiot (2014), col·labora amb Bernat de Gispert, una persona amb diversitat funcional. De la seva col·laboració amb l’artista visual Charlie Hope resulten dos treballs: Hello World!!! (2015) i ATOEWEFTR (A Tower Of Emotions Will Emerge From This Room) (2016). A Nation Is Born In Me, el seu primer solo, es va estrenar al Festival TNT de Terrassa al 2018 i ha estat presentat al Centre Nacional de la Dansa de París, Next Festival i Festival GREC de Barcelona, entre d’altres. Just Desire és una coproducció d’Antic Teatre i Le Phénix Valenciennes.

Søren Evinson investiga amb el cos, la paraula, el cant, els materials i objectes per construir treballs que reflexionen sobre la idealització de la cultura contemporània. S’abasteix de motius i imaginaris despresos de la vida contemporània i de la societat de consum. Utilitza el medi de la performance per filtrar-se en el teatral per generar noves fantasies de l’espectacular. Els treballs es mostren intensos, exuberants, complexes, delirants i en constant especulació amb la realitat.


 

>>> Veure SØREN EVINSON JUST DESIRE (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter